Hei fra hytta

Hei fra hytta. I dag er jeg sannelig glad for at det er her vi er, for i dag våknet vi opp til dette fantastiske været – sol så langt øyet kunne se. Og litt skyer, men det var egentlig helt greit, for stua var nesten som et drivhus.

Jeg elsker utsikta vår! For visst er den fin ♥ Tenk i går lå det is på fjorden! Men den kommer sikkert tilbake med kulda og snøen, for våren er nok bare innom på en liten snarvisitt. Vi i nord må nok belage oss på vinter en stund til. Derfor nyter vi sånne dager som dette ekstra mye.

Etter å ha hentet fram godstolene til solkroken vår, fyrte vi opp i bålpanna og varmet både pølser og brunostskive i aluminiumsfolie. Årets første middag ute. Jeg drakk som vanlig solbærtoddy i en av de fineste mummikoppene, og ble så glad for å se det lille ekornet på koppen fordi jeg ikke har sett Snipp og Snapp som vanligvis klatrer i trærne utenfor siden høsten. Håper de kommer tilbake snart.

Solbrillevær er lik kanelbollevær. Er dere ikke enig?

Men kanelbollene måtte nytes under et pledd etter hvert for vi er jo tross alt fortsatt bare i midten av mars. Men for en fin marsdag! Jeg er så takknemlig ♥

2 Comments

  1. Altså, dei kanelbollane såg berre heilt himmelsk gode ut! 😀 Klagar aldri på å drikke noko varmt frå ein finfin Mummikopp, og sola som varmar andletet om våren er ei ordentleg god kjensle. Liten «midt-i-arbeidsveka-klem» ♥

    • Ida

      Så artig at du syntes de så gode ut Silje 😉 Blir ekstra glad av det fordi de er bakt med nesten ingenting sukker og speltmel, og det har vært en liten prosess å få de så bra til. Bruker sukrin gold og natreen som erstatning. Men det er ingen som smaker det med mindre man påpeker det. Og dette var en en ordentlig feel-good-dag. Sånn blir det når det er sol i vinterland. Hehe! Sender en stor fredagsklem tilbake ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *