Dag 3

Årets første peoner er kommet i hus og det er en sånn glede å friske opp nyleiligheta vår som fortsatt bærer litt preg av flytting. Det ble det ikke Coral Charm denne gangen, men den litt mer fyldige «søsteren» Hawaiian Coral. Som dere ser på bildet har den noen flere lag med kronblader som gir den et litt annet uttrykk. Og selv om Coral Charm fortsatt er favoritten er denne også ganske fin. Og det beste med den er det fantastiske fargespillet man følger fra dag til dag helt fra man putter buketten i vasen og fram til den takker for seg. Jeg liker alltid dag 3 best (noen ganger dag 4, hvis den er sen). Da har den lagt det meste av rosa bak seg og trer inn i drøm av ferskenfargede skyer. Jeg blir aldri mett av å se på dette sukkertøyet av en blomst. Å ha en sånn bukett stående på kjøkkenbordet er virkelig hverdagslykke på sitt beste ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *