Godt nyttår fra oss!

Godt nyttår fra oss i kattelivet. Vi feiret bare vi fire (inkludert Mira) hjemme på hytta vår i Malangen, og det var godt å ta det med ro. Vi har det hektisk nok med vår lille full-fart-frøken på 16 måneder uansett. Her er forresten finstasen hun hadde på seg. Pluss en hvit strømpebukse. Kjolen som er fra merket Mayoral fant jeg for 200 kroner på finn.no. Da var den brukt bare én gang. Er den ikke fin?

Og de søte skoene kjøpte jeg til bursdagen hennes. Jeg var så glad for at hun passet de fortsatt.

Bordet var så fint dekket til tre. Med rutete servietter, en blanding av gull og sølv, og skimmia og eucalyptus i mugga.

Dette var første nyttårsaften Anna fikk sin helt egen tallerken. Og merk dere størrelsen på stetteglasset. Det falt virkelig i smak hos ei lita frøken. Og disse bordkortene har vært i gjenbruk av utallige deltakere fra kalkungjengen gjennom 10 år nå (og det er bare selve bordkortene, tradisjonen om å spise kalkun sammen på nyttårsaften går hele 20 år tilbake).

Gullbåndene begynner å bli ganske så slitt, og selve kartongen har fått seg noen flekker. Men det har sin sjarm det også. Dessuten er det så mange minner i de. Nå spiser vi kalkun spredt utover landet. Med barna våre. Og selv om jeg selvfølgelig savner å dele denne fine tradisjonen med de, er jeg så stolt over å kunne sette Anna sitt navn på en av disse lappene ♥ Og gjett om hun likte kalkun med rosépeppersaus, ovnsbakte gulrøtter, svisker, stuffing ala bestefar i Lofoten, og mammas waldorfsalat. Men så var kalkunen ekstra god i år da.

Etter at Anna hadde lagt seg ble det sjokolademousse toppet med hakket mandelkrokan til dessert. Nam det var godt!

Og så kom både cognacen og techampagnen fram. For bobler skal det være på nyttårsaften!

Litt før klokka tolv tok vi med oss babycallen og masse varme klær, og gikk ut for å se på rakettene. Og i år var det flust av det i «hyttegata» vår. Det var ordentlig kaldt og rene Flåklypastemninga. Se bare så magisk fint. Med den fine julehytta vår som så ordentlig varm og koselig ut, selv i den kaldeste kulda.

Kjæresten hadde fyrt i bålpanna og gjort det så fint til oss. Men det var ikke veldig lenge vi klarte å sitte her, for det var minus 13 kalde grader ute. Så da fristet det mer å gå inn å spille en runde Scrabble. Og gjett hvem som sov seg gjennom alle smellene. Både hun som lå i sin egen seng, og hun med pels som lå og passet på i fotenden av senga vår. De lå begge på nøyaktig samme plassen når vi kom inn igjen. Det er flinke piker vi har ♥

2 Comments

  1. Godt nytt år til de også! ♥ Bordet var så vakkert pynta, og det er ordentleg kult å kunne bruke den same pynten år etter år. Tihi, Flåklypastemning, elskar den skildringa 😉 Her var det lite pynt og lite vinterstemning, men me slappa av berre oss to etter travle desemberdagar. Heilt greitt å feire inngangen til det nye året slik også ein gong i blant 🙂

    • Ida

      Så godt å høre at vi var flere som ikke hadde «hæla i taket» på nyttårsaften 😉 Rolige feiringer kan være fine de også ♥ Og jeg syns det er så fint at du liker skildringa mi om Flåklypastemning og gjengangspynten vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *