Adventskalenderen

Jeg rakk aldri å vise dere årets adventskalender, så her får det igjen bli mottoet bedre sent enn aldri som gjelder. Dessuten er jo ikke jula over enda. Det er enda lenge til 13. eller 20. dag jul, så da har vi enda tid til litt julestemning. Ikke sant?

Fordi vi har litt dårligere kapasitet enn før bestemte vi oss for å begrense antall pakker denne gangen. Men samtidig kjøpe litt større ting, og ikke minst ting vi trenger. Og derfor hang vi pakkene litt spredt utover sånn at ikke adventskalenderen skulle føles tom. Nå skal det sies at ikke alle pakkene var på plass 1. desember når jeg tok dette bildet. Så litt flere pakker enn dette var det. Jeg ble veldig fornøyd med fargene og mønstermiksen. Jeg syns det var akkurat passe kaotisk og «gammeldags». Og tenk at jeg lagde denne adventskalenderen når jeg var 10 år ♥

Kjæresten var veldig fornøyd med sin første luke. Og denne pakken var den dyreste gaven på adventskalenderen i år. Men han trengte virkelig nye strikkevotter fordi han stjal mine kattevotter hele tiden. Ja her måtte jeg ta saken i egne hender. Eller eventuelt egne votter. Hahaha!

Og denne pakken som var til oss begge fikk lov til å bli med på hytta. Den pakket vi opp i romjula og koste oss veldig med. Den inneholdt Pärlans fantastiske mandelkrokan. En slags luksusvariant av Daim. Noen ganger må man bare unne seg noe ekstra godt, og desember er jo en perfekt tid til det. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til neste års adventskalender allerede ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *