Snow Day

Sent en fredag i begynnelsen av oktober var vi på hytta. Jeg var trøtt som en dupp fordi jeg hadde valgt å sitte oppe litt lengere enn jeg burde. Jeg klarte bare ikke å legge meg når stemninga var så rolig og fin. Det knitret fortsatt i vedovnen mens jeg begynte å låse dørene, skru av lysene og slukke stearinlysene mens jeg gikk med tannbørsten i hånda.

Da kikket jeg ut av vinduet, og det var da jeg så det – hvite, store, fluffye flak av himmelsk korrekturlakk. Som dalte ned fra himmelen i et rolig tempo. Jeg ble stående som i en nærmest hypnotisk tilstand og bare nyte det. Og plutselig var hele bakken hvit. Da visste jeg at vi kom til å våkne opp til den mest fantastiske snødagen neste morgen. Og det gjorde vi. Seee bare for et magisk syn! Det ble en veldig fin dag for både store og små ♥

4 Comments

  1. Tihi, eg er ikkje verdas største snøfan, men med orda dine kan eg nesten lengte etter ein kvit jul 😉 Og himmelsk korrekturlakk, det er ein av dei aller vakraste songane ♥

  2. Så nydelig 😌 Jeg er så glad i bildene du deler fra den fine hytta deres. Jeg er så glad i snø og så utålmodig etter snø her hjemme! Den kommer og går, men nå ser det ut som om temperaturen holder seg under 0 en stund fremover. Vi krysser fingrene!

    • Ida

      Tusen takk Anna ♥ Jeg blir så glad av å høre det. Selv syns jeg hytta vår og området rundt er helt magisk. Ja nesten Disney-magisk noen ganger 😉 Så det er veldig koselig at dere leserne liker det jeg deler. Håper dere har fått snø nå og at den blir liggende til etter nyttår. For meg er snøen halve stemninga med jula og desember, så jeg vet hvor viktig den er ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *