Libertylove

Jeg fant barneklær i Libertystoff fra Huttelihut på salg. Med hele 40 -og 50 % i rabatt. Jepp, da var jeg ikke sen å be. Og manglet de Anna sin størrelse… Ja da fikk jeg bare kjøpe i en størrelse større og spare de. Sånn går det når man eeeeeelsker småblomstret Libertstoff.

Av og til tenker jeg at jeg egentlig er såpass gal at jeg kunne hatt både blomstrende sofa, gardiner, puter og diverse pyntegjenstander ala Liberty. For ikke å snakke om morgenkåpe, toalettmappe og tusen hårstrikk. Jeg vil nemlig ha ALT med småblomstret Libertymønster som jeg kommer over. Takk og pris for at jeg ikke har råd til det. Det ville nok blitt for mye. Men å kle opp Anna i kyser, solhatter og kjoler er bare koselig.

Denne kysa likte jeg så godt at jeg kjøpte den i to størrelser slik at hun kunne ha den ekstra lenge. Den minste har hun brukt siden mai, og nå er det på tide og bytte til neste størrelse. Og her fikk vi valuta for pengene, for denne har vi brukt mye. Men se så søt den er.

Denne solhatten kjøpte jeg faktisk før Anna ble født. Jeg satset på at hun hadde et normalt stort hode og gikk for størrelse 9-12 måneder. Og den ble superfin til henne. Sommerens mest bruke solhatt. Med perfekt passform og knyting under haka (kan dere tro at det selges solhatter til babyer uten knyting under haka?).

Derfor endte jeg faktisk opp med å kjøpe en lik i gul farge til neste sommer. Den kommer nok også til å bli mye brukt.

Denne kjolen kjøpte jeg på salg i januar. Det skulle bli bursdagskjolen hennes. Men jeg så allerede når den kom i posten at den var usedvanlig stor til å være størrelse ett år. Jeg tror rett og slett vi kan spare den også til neste sommer.

Her ser dere mønsteret litt bedre. Katie & Millie heter det og jeg syns det er så fint!

Denne kjolen i stoffet ffion fant jeg bare i størrelse 2-3 år. Men siden jeg liker akkurat dette mønsteret så godt kjøpte jeg den. Og denne fargen kan hun like gjerne bruke til jul som på sommeren. Så det er en allsidig kjole. Jeg vet ikke om dere husket at jeg kjøpte meg en meter av akkurat det samme stoffet når vi var i London i 2019? Da skulle jeg sy meg julepute til stua. Haha, jeg håper jeg får gjort det snart.

Også ble det en gul kjole i den samme modellen som kjolen i ffion-mønsteret. Den må også henge i klesskapet og vente på at ei lita jente skal bli litt større. Men det går helt fint, for jeg er tålmodig. I alle fall når jeg venter på noe med småblomstret Libertystoff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *