Lofoten leverer

Hei fra hun som har prøvd å blogge nesten hver kveld siden forrige blogginnlegg (det tar på med småbarnslivet). Og ikke minst, hei fra Lofoten! Hit kjørte vi på tirsdag, i deilige 24 grader. Litt synd å bruke en så fin dag på kjøretid, men været kan man ikke planlegge. Heldigvis var det nydelig sol og nesten like varmt neste dag når vi våknet opp i rorbua vår på Nyvågar. Og her koser vi oss utrolig mye! På Annas første Lofottur. Aller mest er vi selvfølgelig på besøk hos pappa og den snille stemora. Eller bestefar og bestemor som de jo nå heter ♥ Men i tillegg spiser vi lange frokoster, triller turer blant bugnende blomsterenger i stekende sol, besøker Rørvikstranda, drar på Kabelvågmarkedet, og kjører tur til Gimsøya for å se midnattsola. For Lofoten leverer virkelig!

One Comment

  1. Å, hallo, for eit bilete! ♥ Berre med dette biletet skjønner eg godt at Lofoten leverer, tihi! Håper de får ein superflott sommar, fine deg! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *