Februarbuketten

Bedre sent enn aldri, her kommer februarbuketten. Og den var virkelig vakker! Full av favorittblomster, og i akkurat sånne farger som jeg liker best. Duse, litt skitne jordfarger. Passende for en vinterbukett. Så med andre ord, en god måte å følge opp etter januarbuketten. I februarbuketten var det eucalyptus (den typen som heter azura), hvit voksblomst, brunia, den fantastiske Biancorosa (Salinero), og en type gren som jeg glemte å merke meg navnet på. Kanskje det er noen av dere leserne som vet?

Nøyaktig denne fargesammensetningen hadde jeg ikke hatt før. Samtidig var dette en bukett som var veldig «Ida» i uttrykket. Og spesielt glad var jeg for å enda en gang kunne bruke den nydelige Bianco-rosa som betyr så mye for meg. Så jeg var veldig fornøyd med februarbuketten.

Og det var ikke bare jeg som likte den. Mira måtte selvfølgelig opp å sjekke og snuse. Hun går i storebror Biancos fotspor og representerer oss alle i kattelivet. Og det er ekstra viktig å «godkjenne» månedsbuketten når den inneholder Bianco-rosa ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *