God påske fra små små fingre

Det ble dessverre en liten bloggpause på meg i ukene før påsken. Det var verken noe jeg hadde planlagt eller lyst til, men sånn blir det bare noen ganger når man har ei lita frøken på farta. Og man må prioritere. Bloggen forsvinner jo ikke. Men det var mye jeg hadde lyst å skrive om og dele med dere. Påskeinspirasjon og lignende. Men det får bli en annen gang. Tida går rasende fort nå, og energien er ikke helt på topp. Men nå kommer det endelig en liten påskehilsen fra oss i kattelivet. Fra den fiiine hytta vår. Den er ikke så ren, velstelt, stylet og pyntet som i fjor. Men vi har det så fint her likevel. Nyter familie, venner, hyttenaboer og hverandre. Spiser marsipanegg og andre gode saker. Benytter hvert et øyeblikk til å være ute når sola skinner. Også må selvfølgelig små fingre røre litt på påskepynten. Det er akkurat sånn som det skal være.

Riktig god påske fra oss ♥ Håper dere koser dere uansett hvor dere er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *