Søndagsfølelse

Hei fra oss i kattelivet! Her prøver vi noe nytt denne helga. Kjæresten er ute på reise for første gang siden Anna ble født, og mamma/mommo er her for å hjelpe oss. Det går sånn passe bra. Men hadde du spurt meg i går ville jeg nok sagt at det går ganske bra. Hehe, en natt med litt lite og dårlig søvn vil alltid påvirke svaret.

Nå har jeg og mamma akkurat kost oss med en bedre lunsj. Det ble ristet speltbrød med spekeskinke og eggerøre, toppet med erteskudd. Og et glass eplejuice med hylleblomst, en kopp mango og bergamott-te, og chiagrøt med vaniljeyoghurt, solbærkompott og ristede mandler og hempfrø. Og den grøten var så god at mamma ikke kunne noe annet enn å lage nam-lyder gjennom hele måltidet. Hehe, det er så koselig å lage mat til folk som nyter den mye.

Mens vi spiste så vi på Miss Marple. Og det var så godt å få den lille roen, en liten stund med søndagsfølelse. Samtidig som Mira fant seg noe å leke med på soverommet. Og Anna satt og puslet i vippestolen sin. Før dette hadde nemlig Mira vært rampepus og Anna klaget og vært urolig. Med sult i magen, en misfornøyd baby på armen, og en kattepus som klorte på alt mulig rart, følte jeg at jeg holdt på å miste motet. Men det er nesten ikke den ting et forseggjort måltid med Agatha Christie attåt kan bøte på. Ahhhhh, det var akkurat det jeg trengte. Ja selv om vi ikke fikk sett ferdig Miss Marple, The Murder at the Vicarage. Men den kan vi utenat. Så det går bra.

Nå skal ei lita frøken få seg en lur i vogna, og jeg skal unne meg en hvil på sofaen med Perler fra Platearkivet i bakgrunnen. Håper dere alle har en god søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *