Flåklypastemning

Det var fullmåne på hytta i natt, og sammen med all snøen som har lavet ned det siste døgnet ga det ordentlig Flåklypastemning. Jeg så for meg engstelige Ludvig som går gjennom skogen alene på natten i Solan, Ludvig og Gurin med reverompa. Når skyggene fra trærne skremmer han så han skjelver. Ja, det var nesten som at jeg kunne skimte de skrå fotsporene hans når jeg så bort på den lille skogen vi har ved siden av hytta. Hehe, det er godt å ha god fantasi. Dette bildet tok jeg for øvrig med håndholdt nattmodus på kompaktkameraet mitt, og det er ikke i nærheten så klart som jeg skulle ønske at det var. Men se så stemningsfullt det er!

2 Comments

    • Ida

      Så herlig at du også ser for deg Ludvig Silje ♥♥♥ Takk og pris for god fantasi og kreativitet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *