Enda en finfin dag på hytta

Åååå, så takknemlig jeg er for at vi ble værfast på hytta i går! Vi våknet nemlig opp til dette nydelige påskeværet i dag. Jeg skulle gjerne hoppet i uteklærne umiddelbart og fyrt opp i bålbanna. Men jeg var så trøtt etter nattens amminger, så mens jeg var så heldig at jeg fikk sove videre var Anna med pappa på jobb på hjemmekontoret. Eller rettelse, hyttekontoret. Det liker både Anna og pappsen ♥

Når jeg sto opp noen timer sene lagde jeg oss en god frokost (eller lunsj for kjæresten) med smilende egg, eplejuice med hylleblomst, melkete (Earl Grey med melk i), og rustikkbrød med det beste pålegget jeg vet akkurat nå. Kremost og jordbær og Creamy White med plommesyltetøy.

Og på den ene brødskiva hadde jeg gräddost med mikrogrønt som vi hadde kjøpt på Reko-ringen på torsdag. Nam, det var godt!

Mens vi spiste og sola skinte inn i hytta fra alle kanter, lå ei lita frøken på gulvet og koste seg. Se de søte små fingrene som leker med sin nye yndlingstraktor som hun har fått hos farmor, farfar, tante og søskenbarn ♥

Noen timer senere tok vi oss en trilletur i finværet. Det var dog minus 10 grader og jeg fikk ordentlig frostfingre når jeg la fra meg vottene for å ta noen bilder.

Det glinset som små diamanter over alt i snøen. Bare så synd det ikke er like lett å fange på kamera.

Og vi har Flåklypasteming på dagen også. Hadde jeg ikke visst at de «sporene» i snøen er fra snøen som har falt av trærne, kunne de like gjerne vært fra Ludvig som vandret der i natt

2 Comments

  1. Hytteidyll! 😀 Snøen som glitrar og sola som skin, seine frukostar og gode turar. Slike dagar er verde å ta vare på ♥ Fredagsklem! ♥

    • Ida

      Ja dette var virkelig hytteidyll 😉 Og en forsmak på påskestemning. Stor klem tilbake til deg Silje ♥♥♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *