Værfast på hytta

Hei fra hytta! Her er vi værfast. Vi prøvde så iherdig, pakket i god tid. Måkket fram bil og innkjørsel, og dro avgårde for at jeg skulle rekke lysbehandlinga på sykehuset som jeg tar for psoriasisen min. Men det tok ikke lang tid før vi måtte snu. Det var snøfokk og minimalt med sikt, og rett og slett ubehagelig. Til og med kjæresten som nesten aldri lar seg stresse opp av dårlig vær i trafikken ble urolig. Så tilbake til hytta det bar.

Det første vi gjorde når vi kom tilbake til hytta vår var å tenne fyr i vedovnen. Det er det eneste rette å gjøre når man er innesnødd. Å nyte en varm og lun stemning med knitring i bakgrunnen mens det blåser i ventilene.

De varme lammeskinnstøflene var selvfølgelig på.

Så ble maten satt tilbake i kjøleskapet og blomstene fikk stå i mugga på stuebordet igjen. Ikke lenge etter at jeg tok dette bildet tente jeg også alle stearinlysene. For det er utrolig hvor mørkt det blir både ute og inne når det er snøstorm. Ja, selv på dagtid.

Det er fint med vinterlige hvite grennelliker også. Selv om jeg som oftest velger farger.

Vi har nok snø som dere ser…

Så skimtet vi litt blå himmel mot byen et lite øyeblikk. Men det tok det ikke lange tida før det var snø fra alle kanter igjen. Så da bestemte vi oss for at vi får en ekstra natt på hytta. Ikke så galt at det ikke var godt for noe. Vi elsker jo å være på hytta ♥

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *