Etter stormen

Vi har hatt to dager med intenst uvær og jeg ble til slutt helt utmattet av alt bråket og uroen det førte med seg. På natta lå vi i senga og ristet og jeg våknet nesten hver gang de sterkeste vindrossene slo inn i veggen. På dagen satt vi i sofaen og ristet. Og aldri har jeg opplevd å ikke kunne ha en normal samtale her hjemme fordi vinden bråkte så mye. Da kjente jeg på at det egentlig føles greit å skulle flytte litt lenger bort fra havet. Med den globale oppvarminga blir det vel neppe mindre uvær i framtida.

Men etter stormen føles det alltid mye bedre. Og det gjorde det virkelig i dag. Vi våknet uthvilt etter en god natts søvn. Og det var snø på bakken og lyst ute. Jeg kjente på en letthet i både kroppen og sinnet. skulle jeg lage meg en god frokost.

Med små sprellende føtter i bakgrunnen nøt jeg en kopp mango og bergamott-te og den beste avokadoskiva jeg har spist på lenge. Og kjæresten som hadde noen timer med hjemmekontor satt og klimpret på pcen sin ved kjøkkenbordet.

Mira lå ved siden av meg i sofaen og slappet av. Finnes det noe bedre enn når man kjenner på stemninga i hele rommet at alle koser seg? Det er hverdagslykke på sitt beste det ♥

Så hadde jeg ordnet meg en skål med byggrynsgrøt som jeg toppet med gresk yoghurt, multebær, soyamelk og kardemomme. Mmmmm det var godt!

Midtveis ned i skåla kom jeg på at mamma hadde gitt meg et glass med hemprø som sikkert kom til å være godt på grøten. Og det var de!

Ute var det grått og det ser kanskje ikke så fint ut, men det var hvit snø på bakken og lyst. En stor kontrast til det svarte uværet de to foregående dagene. Evig nok for å gjøre meg glad.

Også var det et snev av blå himmel. Ikke så lenge, men det var så fint. Jeg elsker den roen som alltid kommer etter stormen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *