Godt nytt år alle sammen!

Godt nytt år fra oss som legger bak oss en helt fantastisk fin jul. Den første på hytta. Og den første med Anna. Og vi har altså kost oss mye med god mat, god drikke, julefilmer, snø, ro og hvile, og ikke minst folk vi er glade i. Hele 10 dager var vi der, men det gikk nesten for fort. Vår lille Anna snudde døgnet etter julaften, så da ble vi litt mer trøtt og måtte bare godta å sove en del utover dagene. Det kan jo være derfor dagene ble litt korte og tida gikk så fort… Men så heter det jo også at tida flyr i godt lag. Og godt lag var det plenty av. Jeg skulle gjerne ha hatt enda mer av alt, ja dere vet jo at jeg aldri får nok av jul og julekos.

Men nå er det på tide å rette nesen fremover. Vi har et helt nytt år foran oss. Et år hvor små skritt skal tas for første gang, et år de første ordene skal bli sagt, og et år hvor en liten person skal bli veldig mye større. Og forhåpentlig blir det også tid til tekopper, buketter, koselige bilder av Mira og en velfylt blogg. Så da takker vi for 2022, det var virkelig et fantastisk år!

Godt nytt år alle sammen ♥

2 Comments

  1. Slik ein jul og nyttår høyrest kjempefine ut! Hytteliv i lag med finingar er ordentleg kvalitetstid, ønskjer deg og dine eit godt nytt år! ♥

    • Ida

      Det var fantastisk fint å feire jul på hytta! Men det var også godt å komme hjem. Vi er heldige som har to «hjem»;) Stor nyttårsklem til deg Silje ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *