Julefint

Det er så mye julefint i butikkene for tida. Og akkurat sånne ting som frister meg. Nå har jeg riktignok ikke så mye tid til å vandre i butikker, men det blir en del surfing på mobilen mens jeg ammer og venter på at Jon Blund skal komme på besøk. Disse pakkelappene fra Ellos og Emily Slotte for eksempel. De kunne ikke vært mer perfekt for meg med blomster og duse farger.

Det samme mønsteret finnes også som gavepapir. Og det kommer i en mørkere farge også. Se så fint! Nesten litt britisk i stilen. Dette må jeg klikke hjem fort som fy.

Snow globes er alltid fint. Ja selv på et putetrekk.

Også har jeg fått dilla på sopper. Og det minnes jeg mye av i dekorasjoner og lignende fra barndommen. Sånne små røde fluesopper med hvite prikker på. Denne soppen er nok ikke «julete» som mange andre. Men jeg syns gullglitter er nok til at jeg vil ha den hengende på juletreet på hytta.

I samme nettbutikk som soppen kom jeg over en girlanderen i messing. Det er nok den fineste girlanderen jeg har sett på lenge.

Så var jeg innom Studio Belle-Soeur for å se etter disse fine englene. Og der fant jeg dette nydelige gavepapiret. Er dere ikke enig med meg at det er noe gammeldags jul over det?

På Studio Belle-Soeur har de også mange julekit hvor man får alt av materialer, men lager tingene selv. Disse broderte julekortene traff meg litt ekstra. Det er nesten som at jeg minnes å ha laget noe lignende på barneskolen.

H&M selger fine glassjulekuler i dus rosafersken farge. Og det kan vel ikke bli for mange julekuler kan det vel… Hehe!

Og det er jo egentlig ikke en juleting, men disse vinglassene fra Jotex ga meg en ekstra følelse av jul. Gammeldags jul. Jeg skulle ha dekket et fint bord med disse.

Ruter gir alltid julefølelse. Tenk å krype ned under et av disse myke pleddene når roen har senket seg på lillejulaften. Der har man stemning.

Og en annen ting jeg har sett mye på i november og desember er julekjole til vår lille frøken Anna. Denne fra H&M syns jeg var søt. Og det er ingen tvil om at det er en julekjole.

Men så ble jeg litt usikker på om jeg heller ville ha noe som ikke nødvendigvis skriker jul, men samtidig passer inn i høytiden. Denne søte kjolen med mørkebrune ginghamruter har absolutt vært vurdert. Så heter den faktisk Rocky Road også, noe man absolutt forbinder med jul. Men det ble ingen av kjolene. Vi fant en søt rutete Newbie-kjole på Finn.no for 75 kroner. Det er bedre for både pengeboka og miljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *