Novent

Novent – et ord jeg aldri hadde hørt før. Men så er det noe så enkelt som når november møter advent. Tida før jula slår ordentlig til. En roligere tid. Med roligere tempo. Roligere farger. Roligere lys. Da man kan pynte helt lett med røde epler på et kakefat med stett, hvite kronelys i gamle lysestaker og orekongler i en mintgrønn vase på kjøkkenbenken. Det er en stemning det også. Novent. Jeg må si jeg liker det ordet. Ikke bare høres det litt fransk ut, men det gir meg også en følelse av ro og lett forventning. Kjenner du det?

2 Comments

  1. Må si jeg liker veldig godt denne tida. At noe kan være så stille og forventningsfullt på samme tid. Novent er helt spot on!

    • Ida

      Det er kanskje det beste med november eller novent. At man får snike inn litt jul mens det samtidig bare er rolig og avslappende ♥︎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *