Lille Anna

Nå er hun endelig her. Og har vært hos oss i 17 dager allerede. Hun brukte litt tid på å komme, men når hun endelig kom var hjertet så fullt av kjærlighet og øynene fulle av tårer. Vi lengtet etter henne, selv om ventetiden gikk rasende fort. Å oppleve dette er både fantastisk, surrealistisk og skummelt. Og selv om det er det største jeg har opplevd i livet, skal jeg ikke legge skjul på at det er utfordrende. Det er mangel på søvn, bleier, tårer fra både liten og stor, og tvil på om man er flink og god nok. Men samtidig er det også tvers igjennom magisk og fint.

Hun har fått navnet Anna etter tre sterke damer i både min og kjæresten sin familie. En tippoldemor som betydde ekstra mye for mommo. En kjær gammeltante som hun akkurat ikke rakk å møte, men som fikk høre om denne lille frøkna som skulle bli kalt opp etter henne. Og en olde-bestemor som blir 90 år i januar. Det er så mye kjærlighet i det. Og gjennom hele livet skal hun få høre om disse flotte damene som er opphavet til hennes nydelige navn. Jeg håper det kommer til å gi henne både stolthet og styrke.

Mens jeg ammer og bysser og trøster synger jeg på «Lille vakre Anna» som både Alf Prøysen og Finn Kalvik har en versjon av. Og i våre øyne er hun selvfølgelig uendelig vakker. Vår lille Anna ♥ Og én ting er helt sikkert, det var en tid før, og etter hun kom.

10 Comments

 1. Å, så masse, masse gratulerer til dykk alle saman! ♥ Eit flott namn med mykje historie, håper de alle har det fint, mange klemmar! ♥

  • Ida

   Tusen takk fineste Silje ♥ Her går det bare bra. Vi er litt på underskudd med søvn og energi, men det er jo akkurat sånn det skal være 😉 Mange varme klemmer tilbake ♥

 2. Ingunn Walsøe

  Hei gode Ida. Jeg tror at å være forelder har ingen fasit. Man må bare se ting an og ta det når det kommer. Uansett så vet jeg at dere kommer til å være fantastiske foreldre. Masse lykke til videre

  • Ida

   Gode Ingunn ♥ Tusen takk! Ja, det blir nok enklere etter hvert 😉 Og som ei venninna av mæ sa, når man har sjekka alt og de fortsatt gråte hjelpe det å si høyt «vi gjør i allefall så godt vi kan» ♥

 3. Andrea

  Så hyggelig nyhet her på bloggen i kveld.
  Hjertelig tillykke med vakre Anna. Kommer til å gå så bra. 👏👏👏

 4. Ann

  Gratulerer så mye med en liten verdensborger! Et nytt menneske, en ny mamma og en ny pappa. Dette klarer dere sammen <3 All lykke til dere og varme klemmer

  • Ida

   Tusen takk Ann for så fine ord ♥♥♥ Nå begynner vi å bli litt mer kjent og komme inn i foreldrerollen 😉 Sender varme klemmer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *