End of season blues

Jeg vet ikke om det bare er jeg. Om været var for dårlig i juli. Eller om sommeren gikk unormalt fort. Men jeg sitter igjen med følelsen av at jeg vil ha mer. Mer lys. Mer blomster. Mer sommer. Mer tid. Mer av hytta. Jeg er liksom ikke helt ferdig. Jeg er ikke klar for mørke kvelder enda. Ja, selv ikke med alle de fantastiske fargene på himmelen. Det bøter ikke på det andre som jeg ønsker meg mest.

Kanskje jeg er litt kravstor. Jeg har jo fått mer sommer enn jeg kunne drømme om. Til og med sydenstemning til tross for at jeg ikke kunne reise med fly. Så jeg burde verken forlange eller forvente mer. Jeg har jo vært heldig. Det var bare så vemodig å pakke sammen sommerhytta denne gangen. Uten å vite når vi kan returnere. For nå er det nok tryggest å holde seg nært sykehuset.

Og vi kan jo selvfølgelig fortsatt få litt sommerstemning i byen også. Denne uka byr været på litt høyere temperaturer. Og verandahagen er frodig og fin å nyte. Men likevel banker høsten ubønnhørlig på døra. Både med datoen med påfølgende skolestart, hverdagens rutiner, mørket og et mer høstlig og kaldere vær. Etter en uke med regn og gråvær har vi fått kjenne litt på det allerede. Trøsten min får være at jeg som høygravid slipper å slite i varmen. Men jeg må nok innrømme at jeg er rammet av litt end of season blues. Sånn som det bruker å være med meg både på tampen av sommeren og jula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *