Forberedelser

Nå for tida driver vi å forbereder vi oss til lille i magen skal komme ♥ Noe gjenstår fortsatt, men det er mye som er ordnet og kjøpt inn. Blant annet dette nydelige sengetøyet og disse fine babyteppene fra Garbo & Friends. Og forrige uke hentet vi vogna og bilstolen. Det blir liksom mer og mer virkelig for hver dag som går.

Jeg har tatt den første av mange klesvasker med miniklær. Det er nesten for søtt! Og en veldig koselig og spesiell opplevelse. Sokkene er så små at de må balanseres oppå tørkestativet med presisjon for at de ikke skal falle ned. Tenk at det finnes klær som er så små!

Lille i magen sin aller første bamse. En and fra mamma og pappa ♥

Den fine vugga som er laget av svigerfar sin onkel er også kommet på plass på hytta. Onkel Nils var møbelsnekker og som dere ser lagde han de lekreste møbler. Han fikk aldri egne barn, og lagde denne vugga ganske sent i livet. Derfor er vår lille i magen den første som skal bruke den. Det føles så fint og betydningsfullt.

Men det er ikke bare til babyen vi forbereder oss akkurat nå. Denne helga fyller nemlig en viss kjæreste hele 40 år. Og det kan ikke forbigås i stillhet! Noe godt må spises. Noen bobler må bli drukket. Og noen ord må bli sagt. Til ære for verdens beste kjæreste ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *