Postkort fra Lofoten

Hei fra Lofoten! Endelig er vi her igjen, etter to års lengsel. Etter den storslåtte naturen, havet og de vakre fjellene. Henningsvær. Gimsøya. Den magiske stemninga. Men aller mest etter pappa og den snille stemora ♥ Åååå, som vi har savnet de! Og tenk, endelig kunne vi klemme de. Men det er noen forandringer siden sist. De bor ikke lenger i Henningsvær. Hun som eide huset de leide måtte ha det selv. Og selv om det er litt trist og vemodig endte de opp på en veldig fin plass. På en brygge i Kabelvåg. Med fransk balkong og utsikt rett ned i havet. Det negative er at størrelsen er blitt halvert og gjør det litt mer vanskelig å overnatte. Så nå bor vi på en rorbue i Nyvågar. Hehe, da fikk vi en unnskyldning for å bo ekstra fint denne gangen også.

Dette er synet som møtte oss på kaia når vi skulle spise frokost første dagen etter vi kom. Og tro det eller ei men det er sydenstemning her også. Jeg har opplevd Lofoten på denne måten én gang før. Jeg tror det var i mai 2013. Men for kjæresten er det første gangen. Og det er magisk. Så nå koser vi oss noe enormt mye. Både på den fine rorbua vår og hjemme hos pappa og den snille stemora hvor vi sitter ved den franske balkongen i kveldssola og ser på alle båtene som seiler forbi. Jeg må nesten klype meg i armen for at livet er så godt.

Sommerklem fra oss i kattelivet ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *