Mira 3 år

På mandag fylte denne herlige lille frøkna 3 år. Og vi er så glad i vår Mirapus. Hun er så søt og artig, gjør så mye rart. Sånn som når vi plukker ut nesten alle pleddene i kurven bak sofaen på hytta, og hennes første instinkt er at hun må fylle den med noe. Og det er selvfølgelig seg selv. Så der sitter hun. Bare stirrer ut i lufta. Gjør ingenting annet. Men det er jo klart at det viktigste er å hoppe opp i kurven. Hehe, for den kan jo ikke være tom.

Selve bursdagen ble ikke feiret med stort mer enn levende lys og en stor skål med tunfisk. For vi var tre slitne sjeler som lå på hver vår kant rundt sofabordet. Men det gledesropet hun utbrøt når hun fikk den tunfisken var så hjertevarmt og fint. Og hun spiste den med hele seg. Måtte vaske både kragen og labbene etterpå. Også vanket det selvfølgelig kos og klø selv om vi var trøtt og sliten. For kjærlighet har vi alltid nok av i kattelivet.

Tenk at vi skulle få være så heldige å få enda en så fin og spesiell pus ♥ Og tenk at hun er blitt så stor! Hele 3 år!

4 Comments

  1. Rannveig

    Fine gode Mira gull 🧡🐈 Mommo sin prinsesse og sovevenn 💤 😴 Det var nu så fint me en kozestund på hytta! 🏡 😍 Mommo måtte lage sang og da sovnet Mira 😺😊

  2. Så klart kan ikkje teppekorga stå tom, tihi! 😀 Verdas finaste Mira, alltid så nysgjerrig og sjarmerande, ordentleg fin og skjønn, gratulerer så mykje med dagen! ♥

    • Ida

      Godeste Silje ♥ Mira sender deg en stoooor klem og takker deg så mye for så fine ord 😉 ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *