Fru Berg

På mandag når kjæresten var ferdig på jobb ringte jeg han og spurte om ikke vi skulle gjøre noe koselig sammen i sola. Det var nesten 20 grader og så fint vær kunne ikke få gå til spille. Han kom hjem og hentet meg og vi satte umiddelbart retning mot Berg, for jeg hadde lest på Facebook at Fru Berg hadde bestemt seg for å åpne hagen sin tidligere på grunn av det fine været. Klar for å selge blomster og servere kanelboller og kaffe til kundene. Jeg har fulgt de på Facebook i flere år nå, men dessverre har det aldri blitt sånn at det har passet seg å dra innom. Så nå gledet vi oss. Det var et koselig skilt som møtte oss i avkjørselen. Og nede ved hagen bugnet det av blomster både i bedd og for salg.

Når vi hadde parkert kom denne fine karen oss i møte. Morris heter han, er snill som et lam, og han bor på denne gården. Vi fikk så mye kos av han at allerede nå var opplevelsen nesten komplett.

Men framfor oss lå det enda flere fine ting å oppleve. En steinlagt sti som fører til et hageparadis.

Mens jeg vandret rundt og så på blomstene satte kjæresten seg ned for å nyte en kopp kaffe og en kanelbolle i sola. Det var så mange fine plasser å sitte. Man kunne sitte her.

Eller under et lite tre.

Men vi endte opp nesten øverst i hagen med denne fantastiske utsikta. Se så koselig!

Denne kanelbollen dere… altså den var så god at jeg skulle ønske jeg kunne sende en til dere gjennom skjermen. Varm, saftig og perfekt søt. Kanskje den beste kanelbollen jeg har smakt på lenge. Faktisk vil jeg si at et besøk for å nyte en sånn en i sola i hagen er verdt en tur hit i seg selv.

To som koser seg ♥ Og jeg vet ikke om det var han som ble klødd eller han som fikk klø som koste seg mest. Hehe.

Se de flotte georginene de har for salg.

Og jeg ble helt over meg av glede når jeg fant et helt bord med Dahlia Mystic Dreamer. Rette plassen for meg med andre ord. Og ja, det ble en potte med hjem i bilen. Den skal få stå på hytta.

Se så idyllisk med denne gamle fjøsen som ligger tett inntil hagen.

Jeg var også ekstra interessert i cosmosen, men den hadde ikke kommet i blomst enda så den får jeg vente litt på. Sånn at jeg ikke tar med meg hjem en rosa, for det er de hvite jeg ønsker meg. Tante sin yndlingsblomst ♥

Etter å ha vandret opp og ned blant blomstene, kost oss i sola, klødd på skjønne lille Morris, og hatt så hyggelige samtaler med de to driftige damene som driver Fru Berg, var det tid for å dra. Men skal jeg være ærlig kunne jeg ha vært enda noen timer. Det var så hyggelig og fint å være her. Ja, rett og slett balsam for sjela. Derfor kan jeg ikke få anbefalt dette nok. Og hvem sier vel nei takk til hage, hundekos, kanelbolle og hyggelige samtaler? Og i allefall på en solskinnsdag. Vi kommer definitivt tilbake. Og jeg gleder meg allerede ♥

4 Comments

  1. Eirin

    Wow, for en nydelig plass! Dette hadde jeg ikke fått med meg, takk for tips. Hit må jeg dra:)

    • Ida

      Jeg har som jeg sa i innlegget fulgt de i flere år på Facebook, og skjønner nesten ikke hvordan det gikk til at det skulle ta så lang tid før jeg kom meg dit. Men endelig skjedde det ♥ Og ja, dit MÅ du dra Eirin 😉 Jeg tror du kommer til å like det.

  2. Dette ser ut som eit lite grønt paradis ♥ Kjempekoseleg med ein hund som ville bli klappa i tillegg, på ein sommardag som den de hadde, må dette vere heilt perfekt! Ønskjer deg ei superfin helg ♥

    • Ida

      Det er virkelig et lite grønt paradis ♥ Og den søte hunden… Man blir så varm i hjertet av sånt 😉 Sender deg en forsinket men stor klem tilbake ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *