Det gode liv

På fredag kom vi sent fram til hytta. Og mens jeg ryddet all maten inn i skap og skuffer og danderte blomster i vaser og frukt i skåler, fyrte kjæresten opp i bålbanna og hentet fram hagemøblene og varmelampa fra uteboden. Det var bare 2 små grader ute, men det var klarvær og blikkstille på fjorden. Ingen snø. Ingen regn. Ingen vind. Det var som om alt stod stille. Bare lyden fra knitrende bål, frisk luft og en ro man nesten ikke kan beskrive. Selvfølgelig måtte det nytes. Selv om det var både ullklær, luer og pledd involvert. Men hei, vi er da nordnorsk.

Jeg har vært litt værsyk i det siste, for denne vinteren har vært lang. Jeg lengter etter varme. Etter det grønne. Etter klar og åpen himmel. Full av farger. Ja, det trenger ikke å være sol en gang. Bare det ikke er grått og overskyet. Men dette dere… Dette var så fint. En like fin anledning til å nyte et glass alkoholfri ferskencider som den varmeste sommerdag. Vi har det så godt på hytta. Både jeg og kjæresten og Mira. Der finner vi oss selv på en helt annen måte. Og jeg kan ikke annet enn å tenke at dette virkelig er det gode liv ♥

6 Comments

 1. Slike stunder ♥ Varmare vêr og lysare dagar, stilla i lag med den finaste! Ja, takk til fleire slike augneblink, ønskjer deg og dine ein flott 17. mai ♥

  • Ida

   Jeg er helt enig Silje. Ja takk til flere slike øyeblikk ♥♥♥ Håper du hadde en nydelig fin 17. mai sammen med dine 😉

 2. Eirin

  Ja uff, som sørlending i Tromsø på 14 året må jeg si meg enig i at værsyken har tatt meg også. Mørketid og vinter er null problem for meg, våren derimot – den er tøff. Men i dag kom endelig solen fram igjen, det hjalp på humøret mitt i hvert fall!

  • Ida

   Da er du akkurat som meg 😉 Mørketid og vinter er bare fint og koselig. Men den skitne, gråe og slitsomme våren er så tung. Det eneste jeg liker ved våren her oppe er lyset. Og i dag slo det virkelig til. Med sol og alt ♥ Vi måtte kjøre oss en kveldstur for å nyte det. Vi føler oss også litt lettere til sinns nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *