Aprilbuketten

Det ble dessverre ikke noe aprilbukett denne gangen fordi jeg har ligget syk med korona. Så da får heller disse nydelige Coral Charm-peonene som kjæresten var så snill å hente til meg være en erstatning. Men det er ingen dårlig erstatning spør du meg. Bare se så vakre de er! Der de brer seg utover i et hav av nyanser av knallrosa til lakserosa til fersken og videre til kremgul. Det er ikke for ingenting at dette er min favorittpeon.

Det er nesten som en live film i slow motion å ha en bunt av disse stående i en vase på kjøkkenbordet. For mens du står og snitter de er de som små knallrosa kuler. Noen timer etterpå har de bredt seg utover i dobbel størrelse og fargen er et snev dusere. Så endrer de seg nesten time for time, til de til slutt er 10 ganger større enn de opprinnelig var. Det er helt fantastisk å se på.

Men selv om størrelsen er imponerende er det nok fargene som bergtar meg mest. Her ser dere fire peoner i hvert sitt stadium. Den oppe til høyre er lysest, og har derfor kommet lengst i blomstringen.

Og det er nok den fargen jeg liker aller best. En slags lys ferskenfarge ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *