En baby!

Åååå, som jeg har gledet meg til å fortelle om denne lille store nyheten! Det kommer en liten baby i kattelivet i august. Og det er nok grunn nummer én til at bloggen har gått litt for lut og kaldt vann i år. For det er sannelig tungt for en kropp å gro en baby. Men samtidig en så magisk og fin reise. Og vi nyter den til det fulle. Vi følger med på appen som jeg har lastet ned, som forteller hvor langt vi er kommet. Hvor mange prosent. Hvor mange uker vi er på vei. Og vi leser om den lille i magen sin utvikling. Hvor lang og tung babyen er. Når den kan føle at vi stryker på magen. Når den kan høre stemmene våre. Og denne uka så vi for første gang et spark fra utsiden av magen. Det var så magisk.

Jeg er så takknemlig for at jeg får oppleve dette. Og spesielt fordi jeg får oppleve det sammen med verdens beste kjærest. Han som er som tryggheten selv. Som passer på meg. Ja, faktisk oss, som det heter nå. Og dette har om mulig ført oss enda nærmere hverandre. Nå skal litt av meg og litt av han bli en helt egen liten person. Som vi skal få lov å elske og følge så lenge vi lever. Det er så fint å tenke på. Hjertet er så stort og varmt ♥

I tillegg er det så fint å få dele dette med så mange rundt oss som gleder seg så mye med oss. Det er nesten som om venner og familie venter like mye på den lille som oss. Som om familien vår er blitt ekstra stor. Mira vet selvfølgelig også at det skal komme et nytt familiemedlem, og vil bare være nært hele tiden. En lillesøster skal bli storesøster. Dette er virkelig en magisk tid ♥

12 Comments

 1. Ingunn Walsøe

  Åhhh så koselig Ida. JEg er helt sikker på at du kommer til å bli en fantastisk mamma

  • Ida

   Tusen takk godeste Silje ♥♥♥ Blir så varm i hjertet av all gleden vi får fra alle dere andre ♥ Varm klem.

 2. Ann

  Neimen ÅH SÅ KOSELIG! Jeg blir helt rørt og glad! Gratulerer til dere alle tre og resten av den heldige familien <3 Jeg husker selv hvor takknemlig jeg var for at mine barn – akkurat som ditt – hadde hauger av mennesker som elsket det alt før det var født! Det er noe av det vakreste! Ta vare på deg selv <3 Jeg gleder meg til å følge reisen!

  • Ida

   Tusen takk gode Ann ♥♥♥ Jeg ble ordentlig varm i hjertet av denne fine kommentaren 😉 Jeg gleder meg sånn til å dele denne reisen med dere fine leserne mine. Sender deg en stor klem ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *