Årets adventskalender

Årets adventskalender er ikke så ulik den vi hadde i fjor. Med blomster og duse farger som tema. Jeg syns den er akkurat passe søt, kaotisk og forsiktig julete. Og med et snev av noe britisk. Noe maksimalistisk. Dere vet der mønster møter mønster. Og mange, men duse farger er satt sammen.

Det meste av papir og bånd hadde vi også i fjor. Men nytt av året er den avlange pakken som henger på luke 18 med små rosa blomster. Og den største pakken som henger helt nederst med brunrødt fløyelsbånd. Den er pakket inn i et stoff fra Stoff & Stil.

Som i fjor brukte jeg dette fine Liberty-stoffet til en pakke. Det ble til og med samme sløyfa også.

Men selv om adventskalenderen ser nokså annerledes ut nå enn for noen år siden, er det noen tradisjoner man ikke kan bryte. En pakke med dette gamle Noa Noa-papiret og det gamle fløyelsbåndet har hengt her hver jul i allefall i 14 år.

Jeg er så fornøyd med denne stilen på adventskalenderen! Jeg rett og slett elsker hvordan et slags kaos smelter sammen og bare blir fint. Og syns dere jeg kanskje har litt vel mye fokus på det ytre, kan jeg fortelle at innholdet også er fantastisk fint. Vi koser oss veldig med denne fine tradisjonen som vi nå har hatt i flere år ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *