O Christmas Tree

Nå har vi endelig fått juletre på hytta og det er virkelig det fineste juletreet jeg har sett. Etter to måneder med research, leting og utallige besøk i butikker er jeg så glad for at vi til slutt er i mål. Jeg hadde en følelse for dette treet fra jeg så det første gang på Hageland sine nettsider. Og den ble bare enda sterkere når jeg besøkte Nathanielsen i Harstad. Dessverre var de da rammet av transportproblemer og hadde ingen tre å selge meg. Ikke visste de når de fikk det inn heller. Det kunne bli tett opp mot jul, og det hadde vi ikke tid til.

Derfor valfartet vi rundt og sjekket alle mulige alternativer. Feel, Europris, Plantasjen, Obs, Jernia, Bohus, Skeidar. Det føltes som vi var over alt. Men ingen andre trær kunne måle seg med trærne fra Hageland, og spesielt ikke Rondane som var så naturtro og lik norsk gran.

Til slutt hadde vi faktisk resignert og bestemte oss for et tre på Europris. Men så tikket det plutselig inn en melding om at treet stod og ventet på oss på Nathanielsen. Rabatt skulle vi også få. Så da var det bare å kaste seg over telefonen til vår kompis i Harstad. Han hentet juletreet for oss, og skulle levere det på hurtigbåten som skulle ta det videre til Tromsø. Men på grunn av at han igjen var hardt rammet av en underbemannet arbeidsplass måtte han få en bekjent av han til å ordne det. Så det skulle vise seg å være mye jobb for å få dette i hus. Eller hytte er det jo 😉

Men nå står det ferdigpyntet på hytta. Og det er så fint at jeg blir helt salig når jeg ser på det. Jeg gikk for en annen og litt mer gammeldags stil på pynten denne gangen. Med ornament av halm, sølvbjeller, og glitter. Og i dusere farger enn det vi har i byen. Er det ikke fint? Jeg syns det er så nydelig vakkert at det gamle treet vårt fikk et litt stusselig drag over seg. Kanskje det blir Rondane-juletre her også en dag… Men enn så lenge så klarer vi oss.

4 Comments

  1. tante Liv

    Så vakkert!!! Vi har også ønska oss et Rondane-tre, men først må vi bygge ut huset.
    Enn så lenge e vi utrolig fornøyd med slim Victoria uten minilys fra Jernia ❤️
    De to siste åran har vi ikke hatt oppe hele treet, men det blir helt i år.

    • Ida

      Tusen takk tantemi ♥ Vi e SÅ fornøyd med det! Kan absolutt anbefale det til når dokker bygge ut huset 😉 Men i mellatida e de trean fra Skeidar åsså ganske fin. Tredje-søndag-i-advent-klem fra oss te dokker ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *