Det som ble med hjem fra Harstad

Vi hadde så mye med oss hjem fra Harstadturen vår. Masse fint som fylte hele bilen. Julepynten og alle bruktfunnene tror jeg vi må ta i et eller to blogginnlegg senere. Men jeg har så lyst å vise dere noen av de andre tingene.

En papirpose fra Mat av Vahl med luksus og nytelse i form av Mont d’Or, Nordlandsost og en salami med parmesan. Bare gode ting. Og Mira syntes også dette så spennende ut ♥

Også hadde vi ikke mindre enn to papirposer fra Bakerinnen også. Hehe, må si at jeg liker slagordet.

Bollene rakk jeg aldri å ta bilde av, men både speltbrødet og landbrødet var nydelig. Spesielt landbrødet.

Ferskt landbrød med hvitost og eple. Mmmmm, noe av det beste jeg kan ha til frokost.

Andre gode ting fra Bakerinnen å tygge på. Disse skal vi nyte i juletida.

Men det er ikke bare spiselige ting de selger på Bakerinnen. De har blant annet vintage bestikk med koselig tekst på. Disse skjeene har jeg stått og sett på utallige ganger på Liberty i London, så nå syntes jeg det var på tide å unne meg en. Denne skal jeg bruke til te ♥

Og jeg som syns det er så vanskelig å finne klær, fant massevis av nettopp det. Her ligger en kjole fra byTimo, en ullcardigan, et rutet a-linjeskjørt og en ulltopp fra Gestuz. Ulltoppen og kjolen kjøpte jeg på Vakre Vene. Der hadde de så mye fint!

Hmm, ser nesten ut som jeg gikk ut fra et tema, for disse stoffene passet nesten litt for godt sammen 😉

Jeg orket ikke å ta bilder av alle klærne (mørketidslyset gjør meg så umotivert), med jeg må bare vise dere de to mest spesielle tingene. For denne kjolen fra byTimo er som en drømmekjole. Og jeg har ønsket meg en kjole fra dette merket i mange år. Jeg elsker både fasongene og stoffene de bruker. Jeg skal være ærlig å si at jeg hadde trodd at jeg skulle ende opp med lysere kjole enn dette. Men noen ganger faller man bare pladask.

Dette bildet yter den egentlig ikke rettferdighet i det hele tatt, for den er mye mer florlett og svevende i skjørtet i virkeligheten. Også får man den fineste fasongen med definert midje. Men her kan dere se litt bedre bilder av den.

En annen ting dere bare må se er dette skjørtet som er sydd i London av en designer som er fra Harstad. Lone Mari Design heter merket. Jeg fant det hengende på et klesstativ på blomsterbutikken på Kanebogensenteret, og jeg ble umiddelbart helt bergtatt. Både fasongen og stoffet som er i 100 % lin er så fin. Og knappene. Se de fine knappene. Og ginghamruter er jo også noe jeg er så glad i. I tillegg føltes det veldig bra å kjøpe noe «hjemmesydd» som man kan se er ordentlig kvalitet på. At det er laget i London er bare enda en bonus.

Skjørtet er en smule for stort, men har et bånd i ryggen som gjør at jeg kan stramme det. Det har en ganske landlig følelse over seg, litt ala Underbara Clara. Så dette kommer jeg nok til å bruke mye på hytta.

Her ser dere litt av Lone Mari sin filosofi bak klærne hun lager. Kvalitet over kvantitet. Tradisjoner. Håndverk. Jeg digger alt! Og jeg skal prøve å få tatt et bilde med skjørtet på når vi kommer inn i lysere tider. Det fortjener det.

Var det ikke fine ting jeg hadde med fra Harstad?

2 Comments

  1. Kvalitet over kvantitet, det er verkeleg noko eg har byrja å tenkje på meir og meir med åra. Nydeleg fasong både på linskjørtet og på kjolen, og klassiske ullplagg slår aldri feil. Del gjerne bruktftunna etter kvart, det er alltid like kjekt å sjå 🙂

    • Ida

      Brukfunnene kommer snart 😉 Jeg gleder meg til å vise de til dere ♥ Og Og alltid kvalitet framfor kvantitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *