Baby it’s cold outside

Hei fra under pleddet på sofaen på denne mandagskvelden. Jeg har pakket meg godt inn, med Mira som varmeflaske på føttene mine. Det er kaldt ute nå. I helga holdt vi på å fryse fingertuppene av oss når vi skulle ta bilde av nordlyset utenfor hytta. Vedovnen fikk påfyll jevnlig, og både ullpledd, stearinlys og lammeskinnstøfler var i hyppig bruk. Jeg kan nesten ikke huske sist gang vi hadde det kaldt. Men jeg elsker det. Jeg elsker å se den hvite snøen som krystalliserer seg på bakken. Jeg elsker når man puster mengder av frostrøyk. Jeg elsker til og med at det er kaldt når man våkner om morgenen. Ja, selv når det er litt brutalt for en trøtt sjel. For da er det ingenting som er så godt som å sette seg under pleddet med en varm kopp te.

Håper dere alle har en fin kveld ♥

2 Comments

  1. Skulle ønskje eg likte kulda og vinteren like godt, må nesten le litt av meg sjølv då eg måndagskveld blei sur fordi snøen la seg. Ikkje like enkelt å sykle eller komme seg fram på ein enkel måte når det ligg snø (og seinare is) over store delar av vegane. Men at snøen gjer det lysare er det ingen tvil om, og når ein attpåtil kan krype opp i sofaen under ei varmt teppe med ei bok, te og stearinlys – akkurat slik eg gjorde i kveld – då er det ikkje så ille likevel 😉 Og så forsvann snøen ganske raskt for denne gongen, den kan heller få lov til å komme når ferien byrjar! Hi, hi 😀

    • Ida

      Hehe, vi kan ikke alle være like 😉 Og selv om jeg elsker snøen kan jeg også bli frustrert over kulda som setter seg fast inn til beinet. Den snille stemora er heller ikke noe glad i vinteren og snøen. Hun foretrekker heller å sitte nede på Grand Canaria 😉 Så du er ikke alene der Silje. Dessuten så liker du jo kosen som er i vintertida ♥ Sender deg en stor varm klem fra et Tromsø som bare blir kaldere og kaldere. Brrrr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *