Hemsen

Hemsen på hytta vår er egentlig litt upraktisk av seg. Den er så lav på det høyeste at selv 10-åringer må bøye seg når de går der. Også er den smal og avlang med skråtak. Absolutt ikke den letteste plassen å innrede. Men, det viktigste er at den er koselig og at vi har funnet ut hva vi skal bruke den til. Den skal få være kombinert kosekrok og bibliotek. Eller bibliotek og bibliotek, det er jo begrenset hvor mange og høye bokhyller vi kan ha der. Men det skal være en plass man kan trekke seg tilbake, blant annet for å lese bøker.

Og så langt fungerer det veldig bra, for her er det deilig å ligge. Man har utsikt over stua og kjøkkenbordet, så man er liksom ikke utenfor. Samtidig stikker man seg litt bort når man går opp hit. Her er det rom for egentid. Kjæresten har sovet middagshvil her mange ganger allerede. Og bortsett fra at det kan bli litt varmt når vi fyrer i vedovnen (dere vet, varmen går jo oppover), så har han sovet veldig godt. Er det ikke blitt koselig? Men vi mangler enda bokhyllene som vi nok må snekre selv da de skal være lave nok til å gå under skråtaket til høyre for senga på bildet.

Jeg elsker denne gamle skomakerlampa som jeg fant på Finn.no i sommer. Den gjør ikke bare hemsen koselig, men faktisk også hele stua. Den er nok sommerens beste bruktfunn. Ja, foruten hytta da 😉

2 Comments

  1. Å, eg ser allereie no kor superkoseleg denne leseplassen kjem til å bli! 😀 Veldig bra utnytting av hemsen, og lampa er eit stilig bruktfunn. Nok ein gong gleder eg meg til å sjå framdrifta og endå meir interiør på hytta dykkar!

    • Ida

      Åååå, nå ble jeg glad! Takk fine du ♥ Ingenting er bedre enn at andre syns det er koselig der. Da har jeg oppnådd målet mitt 😉 Og den lampa er bare SÅ fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *