Is i september

På den aller siste dagen i september var det så sommerlig og fint at kjæresten bestemte at vi måtte ha is. Etter at han hadde ransaket fryseren oppe i leiligheta kom jeg på at vi hadde en boks med Mövenpick Maple Walnut i fryseren i kjelleren. Han sprang ned og hentet den mens jeg fant fram skåler. Og isen den skulle nytes ute i «hagen», for seee bare hvor nydelig det var!

Et lite snev av sommer blant blomster som enda sto så fint. Dronning Ingrid (pelargoniaen) er bestandig på sitt aller fineste nå rett før hun skal gå i vinterdvale.

Den orange minipetuniaen nøt nok varmen den også. Nå er den dessverre historie.

Dahlia Dreamer hadde fått så hard medfart av den intenst sterke vinden vi hadde hatt noen uker tidligere. Den hadde bare noen stilker igjen, og nå blomstret den aller siste blomsten. Se så vakker! Dette er nok min aller største favoritt i hagen.

Den hvite cosmosen var litt sliten den også, men både fluer og humler (og jeg) satte pris på de blomstene som var igjen.

Men nå vi må ikke glemme isen da. Den er jo tross alt «hovedpersonen» i denne lille beretningen. Og for en luksuriøs «hovedperson»! Mövenpick er den beste isen! Jeg måtte dessverre nyte den alene, for kjæresten fikk plutselig masse ekstra jobb (sånn er det med hjemmekontor). Jeg hadde jo håpet på en isdate ute i hagen, men syntes mest synd på han som gikk glipp av den fine sola. Jaja, han fikk nå is i allefall. På den aller siste dagen i september.

4 Comments

 1. Hilde

  Har ganske nylig snublet over bloggen din ved en tilfeldighet, men har allerede lest meg et godt stykke bak i arkivet og syns det er en fantastisk fin stemning her inne. Fokus på hverdagsluksus og hygge. Og katter, alltid katter <3. Midt i blinken! Ha en fortsatt fin høst!

  • Ida

   Ååååå, tusen takk Hilde ♥ Jeg ble så varm i hjertet nå. Det betyr så mye å få høre noe sånt. Også har det virket litt som at folk er lei av å lese blogger de siste årene. Derfor er det så ekstra artig å få en ny leser 😉 Og det kan vel aldri bli for mye katt? Hehe! Høstklem fra oss i kattelivet ♥

 2. Is ute ein dag i september, det er ikkje verst! 😉 Så mange fine blomar de har heime hos dykk, kanskje særskilt Dahlia Dreamer. Me får sjå tilbake på slike fine dagar når det stormar som verst ute ein grå haustdag ♥

  • Ida

   Ja, det ble en ordentlig bonusdag for oss som hadde så dårlig sommer. Og det er aldri feil med is når det er så fint vær 😉 Så koselig at du likte blomstene Silje ♥ Vi er så glade i «hagen» vår som vi kaller den for. Verandaen, som er så velfylt at det i allefall føles som en hage. Og hver og en av blomstene betyr så mye for meg. Jeg kjenner at det er ordentlig vemodig på høsten når de skal ned i garasjen eller havner i søpla. Vi er der nå. I dag hentet jeg inn alle pelargoniaene, så det begynner å bli tynt med blomster. Men det er jo som du sier, fint å se tilbake på når det stormer som verst 😉 Og vinterhagen som fylles med lyng og granbar har jo sin sjarm den også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *