Noen ganger må man bare

Når det er helg, snøen kryper nedover fjellene og kulda presser seg inn mot husveggene. Når det eneste logiske er å holde seg inne og fyre i vedovnen. Når man bare ønsker at alt skal være mykt og varmt. Som en trøstende sommerklem i en kaldere årstid. Det er da man baker. Og ikke hvilken som helst kake. Det skal være en varm og lun eplekake med vaniljesaus. Jeg brukte denne oppskrifta, og det var lekende lett men farlig godt. Jeg tror det blir flere eplekaker i kattelivet i nær framtid. For noen ganger så må man bare ♥

2 Comments

  1. Slike dagar, trur me alle har kjent på det ein eller annan gong. Du skildrar det godt med «Som en trøstende sommerklem i en kaldere årstid», ei varm og lun eplekake. Kanskje ikkje min favoritt, men eg må innrømme at den ser farleg god ut den kaka på biletet 😉 Og for ein koseleg duk ♥ Sender ein ordentleg varm og lun klem ♥

    • Ida

      Takk for så fine ord kjære du ♥ Og nå ble jeg SÅ glad for at du la merke til duken! Den kjøpte jeg på Finn.no i sommer og jeg er så fornøyd med den 😉 Jeg er forresten heller ikke så stor på eplekake, men har funnet ut at dersom den er deigete og spises sammen med vaniljesaus eller vaniljeis så liker jeg det. Og denne er ordentlig deigete. Med marsipan i 😉 Sender en varm og lun klem tilbake ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *