Høstsola

En ettermiddag jeg satt i sofaen og jobbet litt på pcen flommet det plutselig over av lys. Vi har som jeg har fortalt tidligere egentlig ikke ettermiddagssol i leiligheta vår fordi sola går forbi kanten av piret vi bor i klokken fem. Men på grunn av alle vinduene i nabobygget finner sola veien til oss likevel. Og det er en fantastisk luksus for oss. Jeg vet at jeg ofte lar meg begeistre over vårsola og det herlige lyset som råder da. Men jeg kjente litt på det denne gangen når leiligheta vår plutselig ble så lun og varm av det gulorange lyset. Høstsola er egentlig enda finere ♥

2 Comments

  1. Lyset no om hausten, gyllent og varmt ♥ Inn i stova eller på andletet når ein er på veg til eller frå jobb. Berre synd det blir fortare mørkt, men det er noko med å sjå det fine oppi grå dagar, god fredagsklem 🙂

    • Ida

      Så poetisk og fint sagt Silje ♥ Og du har helt rett, det er synd at det blir så fort mørkt nå, men det er det å se det fine selv om dagene er grå 😉 Sender en megastor søndagsklem tilbake ♥ Nå skal jeg lese søndagslista di, og jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *