Til og fra hytta

Det har blitt noen kjøreturer til og fra hytta den siste måneden. For det var mange stoler, lamper, krakker, dyner, fat, glass og kopper som skulle flyttes. Litt slitsom har det vært inni mellom. Men mest kos. Og heldig for oss så har vi den fineste kjøreturen. Innhyllet i den vakreste naturen, magisk lys og himmel, og et landskap som er trykt inn i hjertet som et kjært minne fra min barndom.

Ikke trenger vi å tenke på stor og skummel tungtrafikk som på E8, det største langs disse landlige veiene er melkebilen eller dyretransport. Og i tillegg kan vi velge mellom to forskjellige veier til målet. Den ene med litt dårligere veidekke enn den andre, men begge med umåtelig mye sjarm. Å kjøre på disse veiene er som å kjøre gjennom en nordisk dyrehage. Vi har sett massevis av rev, ørn, hare, grågås og utallige andre fugler. Ja til og med en ugle. Og i tillegg er det flust av husdyr som hester, sauer, kyr og geiter. Så alle disse turene har hver og én blitt en opplevelse i seg selv.

Bare se disse nydelige Tinkerhestene i midnattsol. Tenk at jeg i 1997 var på rideleir på akkurat denne gården.

En stund måtte vi kjøre på grus mens de skiftet asfalt. Men det har sin sjarm det også.

Og det er mange gårder vi har passert. På denne tror jeg vi skal dra å plukke solbær og rips når høsten kommer.

Vi har kjørt forbi de vakreste gamle husene sånn som dette. Og jeg blir så varm i hjertet når jeg ser at de blir verdsatt og vedlikeholdt.

Noen plasser er veiene litt kronglete. Da får vi virkelig følelsen av å være på landet.

En dag var himmelen så blå og sola så varm at vi spiste is mens vi kjørte til hytta.

Også har vi kjørt forbi hurtigruta.

Vi har opplevd trolsk stemning på Malangseidet når tåka møtte sola. Se all den myrullen!

Også har vi hatt midnattsol.

Helt magisk midnattsol.

Seee bare så vakkert!

Grøftekantene har vært bugnende. Det har føltes som å kjøre gjennom en allé av hundekjeks og smørblomst. Jeg tror aldri jeg har sett det så frodig på disse veiene før. Og det til tross for den kalde sommeren.

Se for en idyllisk stemning!

Så begynte tunge og mørke skyer å tvinge seg frem. Og omtrent da orket jeg ikke å ta flere bilder på disse turene. Men heldigvis kunne ikke det dårlige været ta fra oss alt det andre fine.

Jeg har følt meg litt snytt for to til tre uker med midnattsol på grunn av det dårlige været vi har hatt. Men når jeg nå ser gjennom disse bildene innser jeg hvor heldig vi var på grunn av alle disse fine kjøreturene til og fra hytta ♥

5 Comments

 1. Eg har ikkje anna å skrive enn heilt magisk! ♥ Tenk å ha dette som hytteveg! Håper sommaren så langt har vore finfin ♥

  • Ida

   Vi føler oss veldig heldige som har så fin hyttevei, også er det så fint å få dele den med dere fine folk som leser kattelivet ♥ Og sommeren har vært veldig fin så langt. Den har handlet mest om hytta, gått litt fortere enn jeg ønsker, også hadde vi ikke sagt nei til litt bedre vær. Men alt i alt har vi hatt mange fine stunder ♥ Jeg har vært veldig lite «online», både på min egen blogg og andres. Så til slutt kjente jeg at begynte å savne deg Silje 😉 Jeg har dog vært innom bloggen din noen ganger, men det har ikke funket å legge igjen kommentarer. Verken i chrome eller microsoft edge. Men du skal vite at jeg har tenkt på deg ♥

 2. Så stas med hytte! Gratulerer! Når til og med reiseveien er så fin som dette, da er det mye hygge å hente. Håper dere har hatt en fin juli!

  • Ida

   Tusen takk Synne 😉 Vi er SÅ fornøyde med hytta vår. Det gjenstår fortsatt å fylle den litt men vi koser oss veldig der allerede. Også på den fine reiseveien vår 😉 Og mesteparten av sommeren har vi tilbrakt med å fikse og ordne hytta, så den har vært veldig fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *