Vi har kjøpt oss hytte

Nå vet dere hva vi driver med i kattelivet for tiden. Vi har nemlig vært litt vill og gal og rett og slett kjøpt oss hytte. Plutselig dukket den opp i midten av mai, midt oppi sykdom og det hele. Kanskje ikke helt den rette tida for noe stort prosjekt, men det føltes likevel bare rett. Etter å ha lett etter hus i over ett år, kjente vi at kombinasjonen leilighet og hytte kunne være like så bra, eller faktisk enda bedre.

Nå kan vi nyte byen med alt den har å by på, og samtidig få frisk luft, natur, en hageflekk og ikke minst ro i tillegg. Det beste av to verdener. Dessuten kommer vi nærmere både min og kjærestens familie i og med at hytta ligger på min pappas hjemplass Malangen. Mitt barndoms paradis. Og jeg kjenner roen og den friske lufta bare jeg ser på dette bildet nå her mens jeg sitter i byen. I morgen drar vi tilbake dit igjen, og jeg gleder meg!

Jeg skal selvfølgelig dele flere bilder og beskrivelser etter hvert. Men for nå kan dere nyte den fantastiske utsikta vår. Er den ikke fin?

6 Comments

 1. Suzipusi

  Fantastisk! Nydelig bilde av det som ser ut som en veldig koselig plass. Så glad på dokkers vegne! Stor klæm ❤🤗

  • Ida

   Tusen takk Suzannemor ♥ Det e bare helt fantastisk fint der! Vi glede oss til du skal komme på hyttebesøk 😉 Stor klem tebake ♥

 2. Jippi! Gratulerer så masse, trur de kjem til å få det kjempefint der! Kombinasjonen leilegheit og hytte høyrest veldig bra ut, og skjønner godt at du får ro av å sjå på det biletet rett over ♥ Og så til ditt barndomsparadis, gleder meg til å sjå meir etter kvart 🙂 God helg, finingar! ♥

  • Ida

   Tusen takk gode du ♥ Ja, vi er veldig glade for dette valget. Og det føltes så riktig fra første stund. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, med ro, peiskos, nærhet til naturen, frisk luft og mange koselige stunder. På den fineste plassen (i allefall for oss) 😉 Sender mange varme klemmer til dere fine folk i Stavanger ♥ Håper dere nyter sommerferien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *