Et snev av sommer

Det begynner å bli ganske grønt og sommerlig rundt oss nå. Men varmen og sola har ikke vært helt på vår side de siste ukene. Regn, tåke og 10 grader er det som har dominert. Foruten på sankthansaften, da var det et helt fantastisk vær. Men vi håper at sola og varmen snart skal komme til oss her nord også. I mellomtiden lever vi på de første dagene i juni når været var helt formidabelt. Snøen lå fortsatt langt ned i fjellene, og gresset var ikke blitt ordentlig grønt enda, men vi fikk et snev av sommer likevel. Sola stekte, temperaturen var over 20 grader, og det var så herlig. To kvelder på rad kjørte vi til Telegrafbuka, og som dere ser på bildet var det ikke bare vi som koste oss der.

Vi fant oss en låvevegg litt bort fra folkemengdene hvor vi kunne lene ryggene våre mot mens vi myste mot sola.

Også plukket jeg fram en boks med litt «smågodt» fra veska mi.

Jordbær er nok min ultimate sommersmak ♥

Her var utsikta vår for et par timer. Ikke frøs vi et minutt av de heller. Og det er jo ganske befriende og herlig for en nordlending etter en lang vinter og sen vår. Nå venter vi bare på varmen og håper det blir flere av sånne fine stunder som dette! Det trenger vi nå.

3 Comments

  1. Glimt av sommar, det er noko av det finaste ♥ Sat sjølv ute på balkongen i dag, las i ei bok og fekk kjenne sola i andletet. Skal vere heime mykje av sommaren og håper så klart på mange slike dagar. Sola gir energi, noko ein treng etter ein litt tung vinter. Og det varme, gylne lyset…sukk! Takksam for slike dagar 🙂

    • Ida

      Åååå, det her hørtes så koselig ut Silje 😉 Fikk lyst å sitte ute på balkongen å nyte sola sammen med deg ♥ Jeg håper også vi får mange fine sommerdager som kan styrke oss litt. Vi trenger det veldig nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *