Siljes søndagslister

Jeg må bare komme med et godt tips til dere. Jeg har jo snakket om bloggen til Silje flere ganger, men jeg tror ikke jeg har nevnt en av de tingene jeg liker aller best med den. Nemlig søndagslistene hennes.

Hver søndag kommer det en ny en. Med fine bilder, koselige ting Silje har opplevd, linker til vider med søte dyr, til andre blogger, vakker musikk, fine artikler, bøker, strikk, tekopper, reiser de har opplevd, bruktfunn, og masse, masse mer. Det er som en pose med smågodt, noe for enhver. Og heldig for meg så er jeg og Silje ganske lik i smaken. Derfor elsker jeg disse listene, og koser meg SÅ mye med de!

Og kanskje spesielt nå i koronatiden blant alle de negative og urolige nyhetene, har det vært så godt for hjertet å se på alle de søte dyrene og høre den fine musikken. Silje kan dette med hjertemedisin ♥

Mange søndager kjenner jeg at jeg gleder meg så mye til dagens liste at jeg sitter og venter på den. Nesten som et fint blad som skal komme i posten. Og tenk, dette trenger du ikke engang å betale for. Så der har du mitt beste tips til søndagene – les Siljes søndagslister.

2 Comments

  1. Hjartemedisin ♥ Du altså, Ida! Tårene trillar no når eg les dette. Bloggen min er ikkje store greiene, men gurimalla, når eg kan glede nokon med det lille eg skriv, då er det verdt det! Eg er så himla glad for at eg har ein bloggkollega som tar seg bryet med å leggje igjen så mange fine, trøystande, gode, vakre og kjekke ord, du anar ikkje! ♥ Så takksam for bloggen din, håper du veit det. Om Bianco og Mira, om bruktfunn og magiske fargar på himmelen, om kjærleik og blomar, om alt og ingenting. Takk for at du deler, at du er her, at du er du ♥

    P.S. Eg får dele dette i neste vekes sundagsliste – las det akkurat for seint til å lenkje vidare 😉

    • Ida

      Fineste Silje ♥ Nå ble jeg SÅ glad for at du ble så glad 😉 Og jeg mener hvert et ord. Du og bloggen din betyr og har betydd SÅ mye for meg. Og spesielt nå i koronatiden. Det ER virkelig ordentlig hjertemedisin ♥ Hehe, ja du får dele den på neste ukes søndagsliste. De beste listene jeg vet! Sender deg en stooor klem og håper den kommende uka blir nydelig fin 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *