Julens ønskeliste

Denne jula skulle jeg gjerne ha byttet bort det meste av det materielle for å få muligheten til å være sammen med og klemme alle de jeg er glad i. Men det der det rår vi dessverre ikke over selv. Vi får bare trøste oss med at neste jul blir bedre. Og kanskje kan det være lurt å unne seg noe ekstra godt å kose seg med i år. Jeg har allerede bestilt eksklusive eggelikørtrøfler og lovet meg selv at jeg skal få kjøpe så mange juleblomster jeg bare vil. Vi skal gjøre det så koselig som bare mulig. Og da skal dufter, smaker og hygge stå høyt i fokus. Her er julens ønskeliste:

♦ Gavekort, fra Mester Grønn, Sonja Blomster, Ark, Palais des Thes, kjøpesenter ol.
♦ Favoritter fra Olivenlunden, Pistasjkrem, pesto, rød pesto, trøffelolje, sitronmakroner
♦ Mengder med amarylis
Den nyeste boka om Ingrid fra Barrøy
♦ Ullstrømpebukser fra Kappahl, Pierre Robert eller Cubus
♦ Lysslukker i messing eller stål, gjerne gjenbruk
♦ Massevis av saftige klementiner
Linsengetøy fra H&M i pudderbeige
Ullkofte i rustfarge. Telemarkskofta er ikke så værst
Johan Bulow-lakris med salt karamell, den er bare såååå god!
IB Laursen smørkopp i glass, det er så fint å ha smøret i en beholder
Nordisk frukthage te (tidligere adventste)

4 Comments

 1. Kofte i den fargen hadde vore alle tiders! ♥ Linsengetøyet såg herleg ut og gavekort på blomar er ei finfin kvardagsglede. Skjønner deg så godt det der med å kunne ha bytta det materialistiske mot kjente og kjære og mange klemmar, men eg har trua på at jula kan bli lun, god og fin likevel ^^

  • Ida

   Det tror jeg du har helt rett i Silje ♥ For om noe, så virker det som mange har mye omsorg og kjærlighet for andre nå. Selv om det er på avstand. Litt sånn at folk fokuserer mer på det «ekte» og virkelige i livet. Og denne situasjonen tvinger mange til å roe ned og stresse mindre, og det er nok noe mange trenger 😉 Inkludert meg selv. Hehe, jeg må bli flinkere til å velge kvalitet framfor kvantitet i desember. For man rekker jo ikke over alt 😉 Men det blir nok mye kos. Og kanskje noe linsengetøy og gavekort på blomster ♥

 2. Evy-Renate

  Du må bare huske på at Amaryllisplante e giftig for katter.
  Ha en fin adventstid og ei riktig god jul ❤️

  • Ida

   Ja det vet æ 😉 Æ bruke bare amaryllis i vase og overvåke da buketten hele tida. Går aldri ut av rommet en gang uten å sette vasen et sted ho Mira ikkje får tak i den. Og på natta står den på et lukka rom. Så det e mye arbeid førr nån juleblomster, men sia æ e så glad i blomster har æ veid opp at det e verdt det 😉 Men takk førr at du minne på ♥ Han Bianco va en så flink pus at han så og si ikkje spiste på blomster. Så med han va det lettere. Men ho Mira-blomsterpus treng litt mer påpassing 😉 Riktig god jul til dokker åsså ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *