Bedre sent enn aldri

Jeg hadde aldri trodd at jeg noen sinne skulle komme så sent i gang med jula som i år. Men når det først skulle skje var det vel greit at det ble i 2020 – året da det meste er annerledes. Også heter det jo «bedre sent enn aldri». Selv om det høres en smule dramatisk ut, for vi vet jo at «aldri» ikke er tilfelle når det kommer til jula. Det blir alltid jul! Uansett!

Og nå kjører vi den i gang her på bloggen også. For på det helt private plan har jeg egentlig allerede begynt. Helt siden oktober har jeg smuglest gamle julemagasin og sett på julefilmer. Og julesanger har jeg gått rundt å sunget på helt siden i sommer. Men det teller egentlig ikke, for julstemninga var ikke på plass da. Jeg skal være ærlig å si at stemninga ikke er som den bruker å være nå heller. Men kanskje det endrer seg når julelysene, resten av juleblomstene og nøtteskåla dukker opp. Jeg håper det! Vi får begynne med å spise opp siste rest av fjorårets skumnisser, som har best-før-dato nå i november. Passende nok. Så ses vi snart igjen her inne for litt juleprat ♥

2 Comments

  1. Hi, hi! Eg har allereie lese fleire julebøker og høyrt bittelitt på julemusikk 😉 Må jo prøve å gjere november 2020 litt mjukare med tanke på den rare tida me enno er midt oppi. Er så glad for å høyre at jula alltid kjem, det skal eg verkeleg ta til meg 😀

    • Ida

      Alt for å gjøre november mjukere som du sier 😉 Dessuten går jo tida så fort nå, at man må starte med juletingene litt tidligere hvis man skal rekke alt man har lyst til ♥ Hehe, måtte smile litt av kommentaren din. Og at du skal ta det til deg at jula alltid kommer. Jeg fikk nesten litt julestemning av det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *