Husmorskolen

Helt siden Mira kom til oss har hun hatt en særlig interesse for å være med på husarbeid. Og spesielt når jeg skal skifte på senga. Sånn var det forresten med Bianco også, sengetøyskift var alltid så spennende. Da var det viktig å klatre over, oppå og under alt av dyner, tepper, pledd og putetrekk.

Men jeg og Mira har nok tatt denne interessen et steg videre. For her er vi så engasjerte at å skifte på senga for kattelivfrøkna er mer som kos og «pynting» enn strevsomme oppgaver. Og for Mira er det så viktig å være med og lære. Nesten som at hun går på husmorskolen.

«Dette var en stor haug med sengetøy. Ja, nesten større enn meg.»

«Godt at det ikke er jeg som må brette alt det der.»

«Men jeg kan jo prøve litt, for det ser jo så spennende ut.»

«Nei, jeg ordner heller dynetrekket jeg. Det er mye artigere.»

«Så strekker jeg litt her, litt der. Og vipps…»

«Sånn, nå var jeg vel flink eller hva?», sier Mira. Kjempeflink svarer jeg. Faktisk så flink at du kvalifiserer til en ordentlig toppelev på husmorskolen ♥ Er det kanskje flere der ute med små pelskledde assistenter?

4 Comments

  • Ida

   Så fint å høre at du likte å lese om Mira. Sånt blir vi så varm i hjertet av ♥ Og heldige er vi som har sånne søte små assistenter 😉

 1. Hihi, dette fekk meg til å smile og småhumre her eg sit i sofaen medan regnet dett ned ute! 😀 Mira er berre så fin og sjarmerande ♥

  • Ida

   Så koselig at det fikk deg til å smile Silje ♥ Nå måtte vi smile litt her vi også 😉 Godt at vi kan bidra til litt innvendig varme når det bøtter ned ute. Jeg tror vi er mange som trenger det nå ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *