Septemberbuketten

Se så fin septemberbuketten ble denne gangen! Både stor, frodig, høstlig og romantisk. Og med flere av mine favorittblomster.

Septemberbuketten ble til av en miks av litt selvplukk fra hagen vår, en tur forbi blomstertorget til Mester Grønn, og en bukett fra Sonja Blomster som jeg fikk av kjæresten. Disse hvite bærene som passende nok heter hagesnøbær var i den buketten. Er de ikke fine? Og bær på greiner bidrar alltid til høstfølelsen.

Fra vår egen hage plukket jeg både Dahlia Dreamer og solhatt. Og jeg er ekstra glad nå for at jeg valgte å ha Dahlia Dreamer i buketten, for en uke etterpå kom vinden og knakk min kjære georgin.

Denne mørkrosa proteaen har vært en gjenganger i bukettene i år. Jeg liker at den er litt spesiell og sær, det gir et litt annerledes uttrykk.

Og sjekk denne vakre hortensiaen! I en nydelig mørkrosa farge.

Ellers i buketten var det to forskjellige typer eaucalyptus, ferskenfarget hodenellik (også en gjenganger og favoritt), hvit alstromeria, bergknapp og denne spesielle lyserosa grennelliken.

Jeg må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Og som vanlig måtte jeg se litt ekstra på buketten hver gang jeg gikk forbi kjøkkenbordet. Men så var det litt vanskelig å la være å se på den også, for den tok stor plass der den veltet seg utover kanten på Jasper Conran-mugga.

2 Comments

  1. […] Septemberbuketten ble en miks av resten fra buketten fra kjæresten, blomster fra hagen, og en tur forbi Mester Grønn. Det var en stor bukett i rosa og hvite nyanser som inneholdt hortensia, hodenellik, grennellik, protea, eucalyptus, alstromeria, hagesnøbær, georginer, bergknapp og solhatt. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *