Vår

Vårlyset som er så vakkert.

Belønning i vinduskarmen etter vårlig vinduspuss.

Vårsol i taket og på muggene på kjøkkenet.

Vårmagasin og en kopp te på stuegulvet i sola.

Vårsola som smelter snøen.

Mira som tar vårrengjøringen ♥

Og vårlige blomster. Inneblomster vel og merke. De ute trenger nok enda litt mer sol og varme før de kommer fram. Men vi fikk en liten smak av våren i forrige uke, og det var deilig! Nå sier værmeldinga at våren har tatt seg en pause for en stund. Iallefall her nord. Jeg skal innrømme at jeg lengter noe voldsomt etter varmere tider. Og det klør i fingrene etter å begynne å renske opp «i hagen». Men tålmodighet er nok stikkordet for 2020. På alle måter.

4 Comments

 1. Hihi, smiler her eg sit i sofaen av Mira som tar vårreingjeringa! 😀 Vårmagasinet var så fint å lese, blei veldig glad då det dumpa ned i postkassa. Vårsol og vårlyset seier ein heller ikkje nei til 😉 God onsdagskveld <3

  • Ida

   Så koselige ord fra deg Silje 😉 Tusen takk ♥ Det var et kjempefint vårmagasin! Også føltes det så godt å støtte opp om en liten lokal bedrift med å kjøpe det. Jeg gleder meg til sommermagasinet allerede. Riktig god onsdagskveld til dere også 😉

 2. Kari

  Jeg er en lykkelig eier av den blå muggen til høyre.
  Så heldige vi er. ♥️
  Ønsker dere en fin helg i nord. Her på Nøtterøy har vi full vår.

  • Ida

   Så koselig kommentar Kari ♥️ Tusen takk! Og håper dere koser dere med helg og vår på Nøtterøy 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *