Fint fra bloggverdenen i en urolig tid

Nå som vi sitter online kanskje mer enn noen sinne, tenkte jeg å tipse dere litt om noen fine ting å lese. Vi trenger et avbrekk fra bekymringsfulle nyheter og hverdagens uro. Men samtidig er jeg ikke fan av å ignorere situasjonen. Derfor er det de som kan adressere det som skjer, fortelle om deres tanker og følelser. Men samtidig klarer å finne de små tingene som hjelper på jeg blir mest inspirert av nå. Så her kommer noen fine tanker om naturen, kreativitet og søte små valpemager.

Kristine Graneng forteller om sin nye hverdag med hjemmekontor i stua. Og om hvordan det er å dele det med ei som bjeffer. Hun skriver så fint om gåtur i snøvær og blåst, en hund som kaver som en sel i snøen, og om varm sol i ansiktet. Og bildene av Rajsa er fine. Vi er mange som har fått hverdagene våre snudd på hodet, og jeg syns alltid det er så fint å høre om hvordan andre har det. Jeg føler alltid et fellesskap av sånt.

Mariell tipser om den fine bloggen til Sebastian. Den har jeg riktignok tipset dere om tidligere, men jeg syns hun har så fine tanker om situasjonen vi er i i dette innlegget. Hun skriver om hvordan hun tror dette kommer til å påvirke oss i framtiden, og om hva de i deres familie bruker dagene til nå. I tillegg skal hun lage et vårmagasin, og det fikk meg nesten til å hoppe i taket av glede. Jeg elsket julemagasinet hennes, og kan ikke si annet enn at dette er noe jeg gleder meg veldig til å nyte sammen med en kopp te. Takk Mariell for at du gjør dette for oss andre nå. Det er virkelig kjærkomment. Man kan forhåndsbestille magasinet her.

Kreative Emma kommer med mange gode tips på hva man kan lage eller gjøre når man er tvunget til å holde seg hjemme. Her er det myyye fint, og jeg likte spesielt godt dette kattepenalet. Hehe, ble du overrasket? Og når du først er inne på bloggen til Emma anbefaler jeg deg å lese dette innlegget. Det er så fint, og klokt og fornuftig.

Lill-Karin skriver om å finne ro i uroens tid. Om å benytte seg av skogen og naturen som trygghet. Dette innlegget traff meg veldig, og jeg er så enig med med Lill-Karin i det hun skriver ♥

Fine Elsa har funnet det nærmeste man kommer en fluffy rosa marshmallow-sky når verden er opp-ned. En myk rosa valpemage ♥ Heldige Elsa som har en svigermor som driver med oppdrett og dermed har muligheten til å kose med søte små valper flere ganger i året. Dyr er virkelig terapi, det skal være sikkert og visst! Selv koser og leker jeg ekstra mye med Mira nå om dagene.

Illustration Lukas Möllersten

Og til slutt et lite hjelpemiddel fra Underbara Clara. Hun brukte selv denne tankegangen når hun slet med utmattelse, og sier at det hjalp veldig på. Jeg liker denne godt fordi alle spørsmål og svar leder til «hvorfor bekymre deg da?» Det er lettere sagt enn gjort å ikke bekymre seg nå om dagene, men finner man fram denne tar det brodden ut av det meste. Den hjelper iallefall meg. Men jeg må bruke den ofte og mye 😉

4 Comments

  1. Alle desse er supre folk👏🏼 Er også veldig glad for at Glamourbibliotekaren bidrar til å spreie litt lys og varme ved å opne bloggen sin igjen, sjølv om ho har det travelt i permisjon med to små barn ❤️ Og så er det jo alltid like koseleg å titte innom her i Kattelivet😻

    • Ida

      Jeg er så takknemlig for alle bloggene som man har muligheten til å lese. Til å kose seg med 😉 ÅÅå har Glamourbibliotekaren begynt å blogge igjen? NÅ ble jeg glad! Og tusen takk for at du stikker innom og legger igjen fine «spor» i kattelivet ♥ Du skal vite at det betyr masse for meg. Klem fra oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *