Romantisk middag for to på en onsdag

Midt oppi alt dette vanskelige har Mathallen i Tromsø (som er en av mine absolutte favorittrestauranter) begynt med catering. Ikke bare selger de nydelig mat til folk som trenger det, men de kjører også maten hjem til de som ikke kan hente den selv. For en fantastisk gjeng! Og for en super idé. Dette resulterte i at vi i kattelivet fikk en romantisk middag for to på en helt vanlig onsdag. Vel, egentlig var det en romantisk middag for tre siden Mira fikk tunfisk på gulvet ved siden av oss.

Jeg fant fram en linduk, lagde aïoli, tente stearinlys og åpnet en boks cider. Ja, man kan ikke ta lett på det når man skal spise nydelig gourmetmat fra Mathallen. Men likevel, var det så enkelt, så lett og ordne. Så lite for en restaurantopplevelse hjemme.

Bacalao var det som stod på menyen, og herlighet så godt det var! Her har jeg piffet opp min med noen økologiske oliven jeg fant i kjøleskapet.

Vi hadde også bestilt focaccia og urtekrem. Og det brødet altså…. NAM sier jeg bare!

Og det var så godt å få denne fine stunda sammen. En sånn enorm luksus, og for egentlig veldig lite. Hele denne middagen kostet under 250 kroner. Ikke tok de betalt for å levere maten heller. Og til i morgen står fiskegratengen klar i kjøleskapet. Med råkost, bakte rotgrønnsaker og poteter med purreløkssmør. Mmmm jeg gleder meg.

Jeg og kjæresten har blitt enig om at vi blir å spise mye av dette fremover. Bacalaoen kan jo til og med fryses. Og jeg håper virkelig alle i Tromsø får øynene opp for dette fantastiske tilbudet. Her finner dere catering-menyen. Har dere forresten noe lignende i andre byer også? Det er så fint og omtenksomt å få ordentlig god mat på døra når man går å subber i sine egne fotspor. Og man blir fort lei av sine egne oppskrifter. Dessuten skal det ikke så mye til for å lyse opp hverdagen i denne rare tida. Dette ble nemlig fint for oss. Mer enn et måltid.

For ordens skyld vil jeg bare si at jeg ikke har noe reklamesammarbeid med Mathallen. Jeg skriver dette hundre prosent for min egen vinning slik at Mathallen holder det gående og vi kan fortsette å benytte oss av denne nydelige maten selv 😉

Håper dere har det bra alle sammen ♥

2 Comments

  1. Hurra for slike fine tiltak! 😀 Høyrest koseleg ut og maten ser kjempegod ut! Sånt som er ekstra fint i desse dagar ♥

    • Ida

      Ja, det var veldig godt 😉 Har dere noe lignende tilbud i Stavanger? Håper dere har det bra ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *