Fint i februar

En god frokost med blodappelsin, bløtkokt egg, og rug sprø med avokado.

Morsdagsgave og en kopp te. Men kortet er aller viktigst.

Og denne gangen fikk jeg to kort – ett fra Bianco og ett fra vår nye lille pus ♥ Det ble mange tårer når jeg leste disse. Men fint var det likevel.

Å feire 3-årsdagen til en liten venninne.

Og å oppdage at bursdagsgaven fra oss hadde de samme fargene som 3-årsballongen. Gult, rosa og blått.

Når sola endelig kom. Herlighet så fint det var (til tross for sterk vind og skyer).

Å smake på rød grapefrukt for første gang på iallefall 15 år. Det minte meg om Pink Grape-brusen fra Schweppes som jeg var så glad i når jeg var lita. Rosa brus er virkelig tingen for små jenter. Eller rosa ting generelt. Kræsj Pink-isen var jo også en av mine favoritter i barndommen. Hehe, den skal det bli spennende å prøve igjen når det blir litt varmere ute.

Små potespor i snøen ved siden av gressbøtta til Bianco ♥

Fargerike tulipaner inne når det var grått ute.

Sola som smyger seg inn gjennom persiennene på soverommet.

Å spise en hel haug med amerikanske pannekaker sammen med storebror. Men for ordens skyld klarte vi ikke å spise opp riktig alt.

Andre fine ting i februar var å se den nye versjonen av Little Women på kino sammen med en god venninne. Den nådde ikke opp mot 90-tallsversjonen som jeg er så glad i, men det var likevel en fin film. Også var det ekstra fint når jeg fikk det nye gamle skjørtet mitt i posten fra Sonja. Og selvfølgelig det å få lov å bli kjent med kattelivets nyeste familiemedlem ♥

Hadde du noen fine stunder i februar?

One Comment

  1. Sola som tittar inn i heimen, den kjensla er noko av det aller finaste, særskilt om hausten og vinteren. Mykje bra og fint i denne oppsummeringa, koser meg med å lese <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *