Hva skulle vi gjort uten Elsa?

For noen uker siden begynte Elsa Billgren å lage blogginnlegg med etterlysninger fra leserne sine. Hadde man en yndlingsjakke man hadde mistet, eller ett par sko man hadde brukt opp. Ja da kunne man sende bilde og beskrivelse til Elsa, så postet hun det på bloggen sin. Og kanskje noen der ute hadde akkurat det man ønsket seg. Nesten som en digital oppslagstavle. En som når ut til mange, for Elsa har en av Sveriges mest leste blogger.

Jeg hadde ingen forventninger men sendte et bilde av yndlingsskjørtet mitt (det blå og stripete fra Noa Noa som jeg har brukt så mye at det nesten går i oppløsning). Og vet dere hva?! En av Elsas lesere så det og hadde et nesten helt ubrukt hengende i skapet sitt. Og hun var villig til å selge det til meg. Og pakke og sende det hele den lange veien fra Sveriges vestkyst. Så nå henger det i skapet mitt, og jeg er SÅ takknemlig ♥

Jeg elsker det skjørtet så høyt, og har angret i flere år på at jeg ikke kjøpte to. Men nå har jeg et nesten helt nytt et som jeg kan bruke i mange år. Tenk at det går ann å være så heldig! Og hva skulle vi gjort uten Elsa? Det er bra mye kjærlighet i å orke og hjelpe andre på den måten. Takk Elsa, for den fine bloggen din og for at du er så generøs og snill. Og takk kjære Sonja som solgte meg skjørtet.

Jeg kommer til å tenke på dere begge med varme i hjertet når jeg bruker det.

5 Comments

 1. For eit kjempebra initiativ! Kjempestas at nokon hadde eit likt skjørt som du kunne kjøpe 🙂 Håper du til no har hatt ein finfin måndag <3

  • Ida

   Ja er det ikke en helt fantastisk fin ting å gjøre for andre 😉 Jeg er SÅ glad for det skjørtet! Sender deg en varm onsdagsklem Silje ♥

 2. Sonja

  Hej Ida, så vackra bilder! Tänk att min kjol/skjörtet kom just till dig och blir till glädje! Återbruk är det bästa som finns.
  Hälsningar från Sonja i Fiskebäckskil

 3. […] i februar var å se den nye versjonen av Little Women sammen med en god venninne. Og når jeg fikk det nye gamle skjørtet mitt i posten fra Sonja. Og selvfølgelig å få lov å bli kjent med kattelivets nyeste […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *