Tar en Bridget Jones

Jeg vet jeg er litt sent ute, men jeg fant plutselig ut at jeg i år skal ta en Bridget Jones. Og med den perfekte røde dagboka fra Moleskin. Framfor meg har jeg et helt år (eller nesten) med blanke ark som skal fylles med livet.

Og her blir det ingen oppsummering av vekt, sigaretter eller antall dater med udugelige menn. Nå skal jeg skrive ned avtaler, tanker, følelser, og hva som har skjedd. Og det skal bli så godt å få litt orden og system. Og å faktisk skrive det ned manuelt. For det er noe med å bruke penn og papir. Nesten som at man bearbeider mer enn når man skriver på en pc. Og får enda større takknemlighet for alt det gode. Dessuten er det herlig gammeldags i denne digitale verden.

I tillegg er dagbøker perfekte minnebøker. Og det syns jeg er fint å ha, for hukommelsen er ikke helt det den en gang var. Jeg vet ikke om det er trykket i hodet, alt stresset med å miste en man er glad i, eller rett og slett bare alderen. Eller kanskje alt til sammen. Men jeg tror uansett denne dagboka blir bra for meg. På alle måter. Ja, det gikk jo bedre med Bridget Jones 😉

2 Comments

  1. Eg har ei avtalebok som eg er AVHENGIG av + har nettopp starta på ein såkalla «mindset journal». Har prøvd Google Calendar, Grid Diary og masse andre appar, men ender alltid opp med å gå tilbake til å skrive for hand. Det fungerer berre best for meg! Og Moleskine er ein av favorittane mine òg 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *