Gurkemeie

På denne tida av året er det alltid litt ekstra snakk om basselusker (og enda mer i år). For vinterhalvåret er jo som kjent forkjølelses- og influensasesong. Og i den forbindelse liker jeg å benytte meg av naturlige råvarer som ingefær, timian, sitron og honning. Og et annet superprodukt – gurkemeie. Nå hjelper riktignok ikke gurkemeie mot coronaviruset, og kanskje ikke mot andre virus og basselusker heller. Men jeg er en firm believer om at gurkemeie bidrar positivt til kroppen uansett. Derfor drikker jeg en liten shot med 1 ts. gurkemeie, litt vann, litt pepper og sitron nesten hver dag. Jeg skal innrømme at det ikke smaker så godt, men det er så verdt det for jeg føler meg mye bedre i kroppen. Og jeg får mer «verk» hver eneste gang jeg stopper opp.

Så der har dere et lite tips fra meg om dere føler dere litt uggen en dag. Kanskje det har noe for seg for dere også. Jeg ønsker dere iallefall en så frisk og fin dag som mulig. Klem fra en som har tent stearinlys, drikker en varmende kopp med te, og har pakket seg godt inn fra vinterstormen ute 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *