Høstens ønskeliste

Nytelse, kos, spenning og varme er stikkordene jeg valgte for høstens ønskeliste. Og sånn her ble resultatet. Med økologisk sengetøy som jeg egentlig har ønsket meg i flere år, alt som smaker godt, og en stor bukett med bare limonium – akkurat sånn som Elsa hadde tidligere i år. Perfekt for høsten! Her er lista:

Chilimarmelade fra Cemo, til tapas og oster og annet godt
Scrunhie i Libertystoff fra Mariell sin butikk (jeg syr jo egne, men dette stoffet var så fint)
Min aller beste hårspray fra Kevin Murphy, miljøvennlig og med veldig bra hold
Ullpledd til Bianco med det søsteste motivet
Varmende cardigan i rustfarge, med perfekt lengde til skjørt og kjoler
♦ Copenhagen Sparkling Tea Company Blå, alkoholfri musserende laget av te
♦ Epler til eplekake, brødskiva og eplemos
Mont d’Or, kanskje den beste osten som finnes
Økologisk sengetøy fra Midnatt i fargene Wilted og Rubra

Rød pesto fra Olivenlunden
Illvilje, den siste krimboka fra Jørn Lier Horst
♦ En stor bukett med limonium

2 Comments

  1. Herlig høstliste! Vi er så heldige å ha epletrær i hagen utenfor blokka vår, og eplene går ned på høykant i disse dager. Pleddet var jo kjempefint! Jeg kan ikke utstå ull, men jeg får automatisk litt lyst på alt med kattemotiv, hoho. Den musserende teen er forresten skikkelig god!

    • Ida

      Tusen takk snille Synne ♥ Åååå, så heldig dere er som har epletrær i hagen. Jeg ble bare pittelitt misunnelig nå 😉 Og jeg elsker at du fikk lyst på pleddet selv om du egentlig ikke liker ull. Det varmer kattepushjertet. Så bra at den musserende teen er god. Hvordan vil du beskrive smaken? Har du noe å sammenligne med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *